VMax – Viteză la Maxim în București, la Romexpo

La sfârșitul unei zile de muncă, atunci când consideri că nu ai atins nivelul de adrenalină dorit, sau vrei să ai parte de o experiență cu maximum de viteză, o poți face în București, la Romexpo. VmaxKarting este cea mai mare pistă de indoor karting din sud-estul Europei, ultra modernă, cu karturi electrice de ultimă generație.

 

Doi buni prieteni, iubitori ai sporturilor cu motor, Robert Vișoiu, vicecampion mondial de karting și fost pilot în Formula 2, și Matei Mihăescu, multiplu campion național și sud-est european de karting, au creat  Vmax Karting.

Ei au transformat unul dintre pavilioanele de la Romexpo în cea mai mare pistă de indoor karting din sud-estul Europei. Circuitul, amplasat pe mai multe etaje, are o lungime de 700 de metri, este deschis pe tot parcursul anului și oferă de la sesiuni de karting până la Grand Prix-uri dar și evenimente private.

Cei doi fondatori au dorit să ofere cea mai bună experiență de pilotaj pe o pistă ultra modernă, cu karturi electrice de ultimă generație.

Alegerea eco-friendly a karturilor este explicată de Matei Mihăescu prin faptul că au un cuplu mult mai mare comparativ cu cele clasice, pe benzină, sunt mult mai rapide și. nu în ultimul rând, nu emit noxe.

La rândul său, Robert Vișoiu povestește că vede zilnic piloți de la 8 ani până la vârste înaintate, care își îndeplinesc visul de a fi pilot, chiar și pentru o zi.

Karturile pentru adulți pot atinge viteze de până la 60 km/h. Piloții care reușesc să termine turul în mai puțin de un un minut, pot debloca un nou tip de sesiune, sesiunea VMax, în care karturile ating viteza lor maximă, de circa 65 km/h, adică cu butonul de boost activat permanent.

În cazul copiilor o sesiune normală are au preț de 65 lei iar pentru adulți unul de 80 lei. Se oferă și pachete pentru sesiuni normale sau Vmax dar și pentru Grand Prix-uri, caz în care prețul este de 200 lei.

Vmax vine în întâmpinarea publicului cu oferte interesante în cursul săptămânii, inclusiv reduceri semnificative pentru studenți. 

Leave a Reply