Paste din grâu dur, care fierb în 3 minute? Da, de la Antonio di Vaio!

Pentru a scurta timpul petrecut cu prepararea meselor, Antonio di Vaio propune o gamă de paste delicioase, care se pot pregăti în doar 3 minute. A dezvoltat o nouă linie tehnologică, pentru a putea conferi aluatului o formă specifică care garantează o gătire mai rapidă, păstrând gustul unic și calitatea al dente a pastelor din grâu dur.
Îmi place să pregătesc și apreciez preparatele culinare laborioase. La fel cum prețuiesc ingredientele proaspete, sosite pe mesele noastre printr-un lanț scurt. Dar sunt zile când aș vrea să le pot obține într-un timp cât mai scurt. Am aflat recent că gustul unic și calitatea pastelor din grâu dur se pot obține în doar 3 minute. Pastele Antonio di Vaio garantează acest lucru.

 

Pastele Antonio di Vaio sunt pregătite după o rețetă specială, folosind 100% făină din grâu dur, pentru a asigura o calitate excelentă, culoare aurie și un preț competitiv. La prepararea lor se folosește numai grâu dur de cea mai bună calitate din Italia, pentru siguranța că se obțin mereu aceleași paste cu o textură ideală, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii, astfel încât orice rețetă nouă să fie o reușită.

Gama de paste din grâu dur Antonio di Vaio 3 minute cuprinde: Fusilli 3 minute; Penne 3 minute; Spaghette nr. 1 Capellini. Iar pentru rezultate surprinzător de gustoase, puteți adăuga un sos de paste, tot de la Antonio di Vaio. 

Leave a Reply