Petrece Sărbătorile de iarnă în Club Tefal!

E vremea calendarelor de Advent, a neastâmpărului generat de căutarea celor mai potrivite cadouri, a cercetării după cea mai savuroasă rețetă de friptură sau cozonac. Ei bine, există o comunitate în care găsești toate acestea și multe alte surprize. 

 

Sărbătorile de iarnă în Club Tefal, înseamnă nu doar o super comunitate de food lovers ci și rețete delicioase, fericire pură și cele mai tentante premii. Dacă nu ești încă membru, trebuie să devii, pentru că în Club te așteaptă surprize minunate iar dacă ești deja membru activ, cu atât mai bine, în luna decembrie ai ocazia să câștigi cadouri pe placul tău.  

Dorești să gătești ceva special de Crăciun? Perfect!  În Club Tefal îți găsești inspirația alături de alți membri pasionați de gătit. Totodată, după ce acumulezi puncte, le transformi în produsele dorite din catalogul dedicat.

Iar sarcinile din bucatarie devin mai ușoare, pentru că Tefal îți oferă ajutorul perfect care îți câștigă mai mult timp pentru tine și cei dragi. Tefal One Pot este acolo pentru a da un mic imbold celor mai bune sarmale pe care toți le așteaptă. Doar așezi sarmalele, setezi temperatura și funcția specifică și te preocupi de alte treburi, fără grijă că se vor “prinde”.  Pregătită să o pui la încercare, mașina de tocat Tefal HV8 Plus te va ajuta să prepari cei mai gustoși cârnați de casă. Poți înfrunta cu curaj provocarea piureurilor fine sau a maionezei perfecte, dacă îl ai alaturi pe Tefal Infiny Force Ultimate, mixerul vertical cu o putere de 1000W. Acum a rămas doar să te gândești și la prietenii tăi vegetarieni, iar pentru asta ai pregătit Tefal OptiGrill Elite. Felii crocante de legume, ananas și chiar un burger vegetarian de năut, totul completat de o felie de haloumi aromat – un adevărat festin. Iar la final, îți oferi o recompensa și setezi grilul pe progamul beef, pentru că știi sigur că te vei bucura de un steak suculent în doar câteva minute.

Dacă te îngrijorează cozonacii, cum este cazul meu, cu robotul de bucătărie Tefal Masterchef Grande obții consistența perfectă și frăgezimea mult dorită. Sigur, mai trebuie sa reușești să-i coci perfect, dar asta este altă poveste. 

 De poveste este și calendarul Advent pentru membrii Clubului Tefal. Acolo (evident, fiind membru în Club și având deja un bon validat), intri zilnic pe pagina dedicată unde găsești un talon virtual răzuibil și afli dacă ai câștigat unul din premiile zilnice oferite de Tefal. Campania se desfășoară până în data de 25 decembrie, iar tu poți participa o singură dată pe zi. Poate câștigi ceva care te ajută și mai mult la pregătirea minunățiilor pentru Crăciun!

 

Leave a Reply