Călătorii imaginate, cu Lenor parfumate – o poveste de iarnă

Știți zilele acelea lungi, monotone și uneori friguroase, în care rutina devine exasperantă? Le știți cu siguranță, pentru că ne aflăm în plin sezon. Ce nu știți probabil, este cum puteți alunga monotonia fără pic de efort. Aveți nevoie de un strop de imaginație și o doză de balsam Lenor. 


Mirosul are calitatea recunoscută de a declanșa amintiri, de a ne îmbunatăți starea de spirit și a ne ajuta sa ne revigorăm sau dimpotrivă, să ne relaxăm. Noua colecție de balsamuri Lenor prezintă o gamă de parfumuri proaspete, alese cu grijă, care să te facă să atingi o stare de bine.

Imaginează-ți o zi banală de iarnă, în care activitățile au ore precise, ce permit doar mici variații: plimbarea matinală a câinelui, cafeaua așezată alături de instrumentele de lucru (tabletă, telefon, laptop, că ai nevoie de toate), orele de muncă întrerupte de o pauză de gustare. Iar apoi reiei cu aceleași activități, poate doar într-o altă ordine. Dar vine seara, ai pregătit deja cina, revii de la cea de a doua plimbare a câinelui și deschizi unul dintre sertarele comodei, de unde te învăluie un parfum plăcut, exotic, ce amintește de vacanță. 
Așa că faci abstracție de vremea mohorâtă și pregătești un cocktail, lași la îndemână hainele parfumate cu Lenor, alegi un film potrivit de pe Netflix și pentru două ore te transpui în atmosfera de vacanță. 

Aceste momente de evadare în relaxare nu au fost nicicând mai importante, mai ales că pandemia ne obligă pe majoritatea să ne petrecem cel mai mult timp acasă. Acasă, unde dorim să ne fie cât de bine se poate iar balsamurile din noua colecție Lenor păstrează prospetimea parfumată și te ajută să te încarci cu emoții pozitive.

Iar atunci când câinele se strecoară timid sub pătura moale, să fie alături de tine cât urmărești filmul, mai declanșează un val de parfum îmbietor. 

Leave a Reply