Așază masa cu precizie germană și stil personal

Pentru cei care doresc să aducă cina alături de persoana iubită la un alt nivel, le recomand să pregătească și să decoreze masa cu produse elegante de la WMF . Sunt detalii ce fac diferența și desăvârșesc atmosfera.

Este știut faptul că perfecționistilor este foarte greu să le recomanzi ceva. Dar îndrăznesc să mă adresez mai ales acestora, care sunt cu siguranță în cautarea rafinamentului suprem, pentru o seară deosebită în cea mai plăcută companie. 

Pentru ca totul iasă așa cum v-ați propus, sunt de parcurs patru momente esențiale: feliați și și tocați atent ingredientele cu ajutorul cuțitului WMF dedicat și apoi le gătiți cu ușurință în vasele WMF; așezați și decorati elegant masa, iar la final, bucuria unui meniu special, pus în valoare exact așa cum doriți. 

Ar mai fi șampania, pregătită în frapiera WMF cu iluminare ambientală. În plus, tacâmurile WMF de înaltă calitate și durabilitate decorează perfect masa și dau un aer de eleganță nobilă
În 
bucătărie mai petreceți doar câteva minute, cât să sotați legumele tăiate julienne, în tigaia WMF și să condimentați  steak-ul suculent pregătit pe grătarul WMF Lono.

A ieșit perfect? Cum spuneam, WMF, tradiție germană din 1853.

Leave a Reply