“Cucerește un nou stil!” cu atitudine, la ParkLake

 

Primăvara aceasta ParkLake îndeamnă la o nouă atitudine. Toti pasionații de shopping care așteaptă cu nerăbdare să exploreze noile colecții primăvară-vară și să descopere tendințele sezonului, o pot face în siguranță, la ParkLake. Și pot fi recompensați, întrucât în perioada 01 martie – 31 martie 2021, campania „Cucerește un nou stil”, derulată în centrul comercial ParkLake oferă 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON, și 3 vouchere în valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorți.

Este momentul pentru o schimbare de atitudine. Odată cu sosirea primăverii sărbătorim femeia și forța extraordinară pe care o emană prin tot ceea ce face. ParkLake Shopping Center invită bucureștenii să se bucure de o sesiune de shopping într-un cadru plăcut și relaxant, unde se respectă toate măsurile de siguranță și protecție, pentru ca fiecare să beneficieze de o experiență la cele mai înalte standarde.

Pasionată de modă? Ești așteptată să descoperi noile colecții de haine și încălțăminte, genți, accesorii, ceasuri sau bijuterii și să îți alegi articolele care îți definesc cel mai bine stilul. Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.parklake.ro .

 

Dorești mai mult? Participa la licitația ce va încheia expoziția desfășurată perioada 1 – 8 martie, la ParkLake. O expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor. Licitația are drept scop sprijinirea Adăpostului Sf. Maria din Sectorul 3, spațiul unde victimele violenței domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

Campania poartă sugestivul nume Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.” și este inițiată de Primăria Sectorului 3 împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, pentru ca împreună să ajute la construirea unui viitor în siguranță pentru victimele violenței domestice.

Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare și de conștientizare a faptului violența reprezintă o încălcare a drepturilor femeilor cu grave consecințe asupra calității vieții lor și a copiiloracestora.

Leave a Reply