Molekin® IMUNO – Triplă protecție pentru imunitate

Imunitatea și modalitățile de pastrare și sporire a acesteia sunt subiecte mult vehiculate în aceste vremuri. Suplimentele alimentare sunt instrumente redutabile în obținerea unei bune imunități. Iar cele mai moderne, care permit eliberarea treptată a substanțelor în organism sunt tot mai apreciate.

Sistemul imunitar, acest mecanism de apărare extrem de complex, care luptă cu agenții patogeni (bacteriile, virusurile, fungii și paraziții) care invadează organismul și provoacă îmbolnăviri, este și scutul organismului împotriva celulelor proprii care, din cauza unei afecțiuni, au suferit modificări, așa cum este, de exemplu, în cazul celulelor canceroase. 

Dar sistemul imunitar poate avea momente de slăbiciune, iar asigurarea suportului de care are nevoie pentru a putea lupta eficient în continuare este sarcina noastră. O alimentație sănătoasă, corectă, echilibrată, bogată în nutrienți, vitamine și minerale, activitatea fizică regulată, somnul suficient, o greutate corporală optimă și igiena riguroasă ar putea să îi asigure sistemului imunitar condiții favorabile pentru a funcționa impecabil. Dar cum frecvent eșuăm în îndeplinirea tuturor acestor obiective, putem apela la suplimente alimentare care conțin vitaminele C și D, dar și Zinc, o tripletă care conlucrează la funcționarea lui normală.
Vitamina C și Zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, iar Vitamina D are un rol esenţial în menținerea imunității, a sănătății sistemului osos și muscular.

 

 

Molekin® IMUNO este un supliment alimentar care oferă suportul necesar sistemului tău imunitar. Fiecare comprimat Molekin® IMUNO conține:

Vitamina C 1000 mg
Vitamina D – 2000 UI
Zinc 10 mg

Comprimatele filmate au la bază sistemul MRS format din două straturi, care asigură eliberarea Vitaminei C în organism în două etape: primul strat din care Vitamina C este eliberată treptat și al doilea strat care are proprietatea de eliberare prelungită a acesteia. Astfel, datorită acestui mecanism, Vitamina C rămâne la nivelul necesar în organism timp de câteva ore.

Printre atributele produsului Molekin® IMUNO putem enumera: susține sistemul imunitar; protejează celulele împotriva stresului oxidativ; este potrivit pentru persoanele vegane; nu conține lactoză și nici gluten. Produsul Molekin® IMUNO este destinat persoanelor adulte, se administrează o dată pe zi (un comprimat înghițit cu apă), fiind disponibil și sub formă de plicuri sau comprimate efervescente.

 

Gama de suplimente alimentare Molekin® include si urmatoarele produse:

Molekin Zinc (15 mg) – pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, menținerea fertilității, a sănătății pielii, părului și unghiilor;

Molekin B12 pentru reducerea oboselii, funcționarea normală a sistemului nervos șimenținerea sănătății psihice, buna funcționare a metabolismului energetic;

Molekin Vitamina C+Zinc – acțiune antioxidantă și de susținere a sistemului imunitar;

Molekin D+K (2000 UI Vitamina D, 75µg Vitamina K)pentru menținerea sănătății sistemului osos și a concentrațiilor normale de calciu în sânge;

Molekin D (3000 UI) – pentru absorbția normală a calciului și fosforului, menținerea sănătății sistemului osos și muscular și a concentrațiilor normale de calciu în sânge. Pentru mai multe informații, puteți accesa www.molekin.ro.

Leave a Reply