”Moving Forward Together” – campania de primăvară Tommy Hilfiger ce reunește activiști renumiți

Tommy Hilfiger inspiră comunitatea globală să se unească în schimbarea socială propusă prin campania de primăvară 2021 – ”Moving Forward Together”. În distribuția campaniei se regăsesc nume din zona activiștilor și a celor care susțin cauze sociale, toți luptând pentru o societate unde nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă. Prin intermediul campaniei, fiecare persoană își împărtășește poveștile și călătoriile activiste, din dorința de a inspira fanii creeze împreună un viitor mai bun. Colecția este disponibilă în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER începând cu 1 februarie 2021.

În timp ce ne aflăm într-unul dintre cele mai importante momente din istorie, trebuie mergem înainte împreună (”moving forward together”) pentru a construi un viitor pentru generațiile următoare”, a spus Tommy Hilfiger.Sunt mândru că această colecție, Primăvara 2021, este reprezentată de un grup atât de incredibil și divers de oameni care întruchipează acest mesaj. De-a lungul sezonului și nu numai, sunt încrezător  vor inspira fanii realizeze schimbări semnificative și de lungă durată.”

Creată în colaborare cu cei din distribuție, campania surprinde stilul fiecărei persoane aflată în spațiul în care se simte cel mai mult la fel de bine ca acasă – de la o sală de bal, la o plajă sau un studio de înregistrări. Această diversitate de locuri demonstrează modul prin care se poate face o schimbare socială pozitivă indiferent de mediul șicomunitatea de care aparții. Set-up-ul imagistic al campanieiinclude zone precum Los Angeles, New Jersey, Londra, Paris, Berlin și Hainan, și a fost realizat de către fotografii locali Clara Balzary, Joshua Woods, Jana Gerberding, Ken Ngang și Tom Johnson. Ca modele au fost:

Indya Moore (S.U.A.): Actriță, model și activistă, care se lupta să-și găsească locul în lume înainte de a descoperilegendara scenă a sălii de bal din New York. Acum, ca persoană trans inovatoare, își folosește platforma pentru a pleda pentru corectitudine socială.
Compton Cowboys (S.U.A.): O comunitate unde oameniise vindecă prin practicarea echitației și în același timp o colectivitate unde se practică mentoratul, fondată de activiștii Randy Savvy, Stoner Mane și Kee, care folosesccultura ecvestră pentru a le arăta copiilor din L.A. un viitoralternativ.
Jameela Jamil (Marea Britanie): Actriță, prezentatoareradio, model, scriitoare și activistă pentru pozitivitateacorpului, care a fondat platforma „I Weigh” și podcast-ulaferent ca un spațiu sigur și incluziv pentru toate femeile.
Kiddy Smile (Franța): DJ, dansator, producător, activist pentru auto-exprimare și identitate, ajutând generațiaurmătoare se înțeleagă și -și îmbrățișeze sinele prindansul de societate.
Mogli (Germania): Cântăreață și compozitoare, producătoare de film, designer și activistă care pledeazăpentru un comportament mai blând față oameni și planetă.
Tom Grennan (Marea Britanie): Fost fotbalist care s-a transformat în cântăreț și compozitor, și care încearcă facă un bine în comunitatea de care aparține prin micimăsuri de activism pentru sănătatea mintală.
Monica Guo (China): Membră fondatoare a echipeinaționale chineze de surf, care provoacă stereotipuri șicreează oportunități pentru generația următoare cu ajutorul școlii ei de surf dedicată doar fetelor.
 

Colecția Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER prezintă o gamă de materiale și tehnici de producție mult mai sustenabileMateriale precum vîscoză EcoVero; poliester reciclat cu impact redus; țesătură Lyocell; bumbac organic; și finisarea derivată din plante BioCool continuă ducă mai departe ambițioasa misiune de sustenabilitate a brand-ului.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și@TommyHilfiger.

– PUBLICITATE –

 

Leave a Reply