Casa Magică Design a deschis un nou showroom în Pipera

Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, Casa Magică Design, înființată în 1995, a inaugurat al treilea showroom din București, în zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5), un spațiu generos, de circa 450 mp dispus pe trei etaje.

Deschiderea noului showroom reprezintă o invitație adresată tuturor de a-și descoperi stilul personal, de a se exprima pe sine chiar prin piesele de mobilier și decorațiunile interioare alese.

Fiecare client poate beneficia de măsurători, proiect, consultanță de specialitate, montaj și transport gratuit. Mobilierul de bucătărie, respectiv ușile și sertarele, sunt garantate de către producători, să reziste până la 10.000 de deschideri. Mobilierul dedicat copiilor este sigur, cu margini rotunjite, estetic și colorat. În plus, Casa Magică Design oferă servicii post-vânzare, în ideea în care se dorește păstrarea unei relații pe termen lung cu toți clienții.

Tendințele pot constitui surse de inspirație atunci când te pregătești să îți amenajezi casa sau doar să îți reorganizezi spațiul de locuit. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

De la canapelele de un albastru regal până la liniile elegante integrate în modelele Megan, Leila și Juliet sau de la bucătăria clasică Pantheon Lube în nuanțe vibrante de cărămiziu până la bucătăria Rewind Creo, fiecare piesă de mobilier poate adăuga valoare unui spațiu monoton, transformându-l în casa mult visată. 

Leave a Reply