Ochelarii se asortează la stilul de viață, nu doar la cel vestimentar

Ochelarii de vedere sunt accesorii pe care învățăm să le acceptăm, reușind de multe ori să le transformăm în elemente stilistice reprezentative pentru personalitatea fiecăruia. Dar calitatea lentilelor este mai importantă decât design-ul, pentru că ochii sunt tot mai solicitați în contextul actual. 

Ne-am schimbat mult obiceiurile, iar micile sau mai marile ecrane sunt prezente în majoritatea activităților noastre, de la muncă, la studiu și relaxare. Lumina emisă de aceste ecrane conține o parte vizibilă, extrem de nocivă și anume lumina albastră-violet.
Tocmai din aceste motive 
este recomandat să fii informat despre opțiunile de protecție pe care le poti utiliza, astfel încât  diminuezi efectele nocive. 

O programare gratuită în luna martie, la optica medicală Clarfon, îți aduce mai multe beneficii: orice ramă de ochelari are o reducere de 50% iar tratamentul antireflex aplicat pe lentilele ochelarilor de vedere elimină reflexiile deranjante; oferă protecţie și confort vizual; percepție naturală a culorilor; transparenţă mai mare și curățare mai uşoară a lentilei; rezistenţă mai mare la zgârieturi; aburire scăzută la schimbările de temperatură. 

Datorita tehnologiei avansate îți poți asorta ochelarii nu doar la ținute ci și la stilul de viață. 

Sursa foto: ladyfashioniser.com 

 

Leave a Reply