Festive Roses – sursa de revigorare, de la Sabon

Odată cu sosirea primăverii, Sabon te invită să-ți creezi acel ritual de frumusețe care îți oferă un plus de energie și o piele tonică și radioasă. Ingrediente naturale, arome senzaționale, produse dedicate pentru fiecare necesitate a pielii, toate acestea se regăsesc în colecția Festive Roses.

Sezonul mult așteptat a sosit, dar abia acum încep provocările. Nu le enumăr, că le știți voi. Fac referire doar la senzația de piele uscată și ternă, care parcă te “strânge” puțin. Dacă vrei să te bucuri de o piele hidratată și mătăsoasă, este ocazia perfectă să îți construiești un ritual fastuos de îngrijire cu produsele Sabon, create la standarde de înaltă calitate, destinate să îți ofere o stare de bine ulei de duș, exfoliant, lapte  de corp, cremă de corp reparatoare, beauty oil, cremă de mâini, spray de îngrijire pentru păr, săpun, bulgăre mineral, gel refresh, mască de păr, body gelée, aromă de cameră și EAU de SABON inspirate de abundența florală a trandafirilor.

 

Explorează aroma radiantă de lămâi italian care e pusă în valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc din gama Green Rose și delectează-te cu notele acidulate de rodie și zmeură delicioasă, urmate de mirosul fin de trandafiri de Mai și de nuanțe cremoase de vanilie, ce lasă pe piele o adiere dulce-florală, prin produsele din gama Rose Tea.

Simbioza perfectă a tuturor ingredientelor naturale unt de karité hidratant, extract de Aloe Vera, uleiuri botanice (migdale, jojoba, andiroba și acai), vitaminele A,D și E, lapte de ovăz, germeni de grâu, sare de la Marea Moartă ce se găsesc în produsele SabonFestive Roses te vor ajuta să îți redescoperi pielea luminoasă și incredibil de sănătoasă. Astfel vei putea obține acel look premium care să facă parte din povestea ta zilnică.

Dacă vrei să alungi o parte din îngrijorările pricinuite de ținutele preferate care parcă nu mai sunt la fel de strălucitoare, de pantofii care arătau mai bine în poza de pe site decât în realitate, creează-ți zilnic experiențe extraordinare alături de Sabon, îngrijindu-ți nu doar corpul dar și sufletul prin acele clipe răsfăț sublim, care te revigorează instant.

Leave a Reply