Futurism și versatilitate cu ECCO BIOM 2.0

Primăvara aduce un trend futuristic în zona pantofilor comozi creați de ECCO. Inspirați de alergători și dezvoltați inițial pentru sportivii de elită, adidașii din colecția ECCO BIOM 2.0 amestecă stilul de stradă avangardist cu un confort perfect, întro nouă gamă ECCO Outdoor.

 

Măcar din punct de vedere calendaristic este primăvară și imboldul de a înlocui nuanțele terne și piesele greoaie purtate peste iarnă se face tot mai pregnant simțit. Dacă simți că este momentul arăți cool și te bucuri de confort maxim fără niciun compromis este neapărat  nevoie sa adaugi garderobei  ECCO BIOM 2.0 în această primăvară. 

Folosind tehnologii de 
ultimă generație, această pereche inovatoare de la ECCO este construită pentru viteză și agilitate. Tehnologia proprie ECCO BIOM® NATURAL MOTION®  încurajează mișcarea naturală și mai eficientă, în orice spațiu: străzile orașului, drumeții, culoarele magazinelor.

BIOM® urmărește curbele naturale ale piciorului pentru o potrivire confortabilă, în timp ce construcția joasă, aproape de sol, oferă o poziție naturală pentru picior și îmbunătățește stabilitatea pe un teren dificil.

Combinat cu o talpă de cauciuc care asigură aderență și stabilitate, cu ECCO BIOM 2.0 te poți deplasa rapid și natural indiferent de drumul pe care îl ai de parcurs.

 

 

Talpa intermediară asimetrică și extrem de distinctivăse înfășoarăîn jurul piciorului și esteconcepută pentru a îl menține în loc, adăugând, în același timp, estetica futuristă a adidasului. Înplus, zona flexibilă încorporată asigură o gamă largă de mișcare și flexibilitate.

Iar în interiorul tălpii intermediare se află PHORENE ™, un material revoluționar care este ultra-ușor, moale și oferă amortizare de lungă duratăDezvoltat de cizmarul danez cu același nume, acest material este un pas în față al tehnologiei ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort.

În plus, pentru a spori confortul și respirabilitatea pe tot parcursul sezonuluicald”, ECCO BIOM 2.0 are și o talpă detașabilă din spumă de memorie numită OrthoLite®.

 Versatili și atrăgători acești minunati pantofi se adaptează oricărei ținute și stări de spirit. Inspirația este cea care contează! 

 

 

Leave a Reply