Anamaria Prodan a “dat ora exactă” cu noul său Bentley

Anamaria Prodan Reghecampf este o femeie puternică, ce a reușit într-un domeniu în care regulile le fac bărbații – fotbalul. Controversată și cel mai probabil invidiată, aceasta a excelat în profesie, dar și în viața privată, în calitate de soție și mamă a trei copii. 

 
Sigură pe sine, Anamaria Prodan declară în cartea sa “Da, sunt cea mai bună!” că “acolo unde a pășit, a dat ora exactă”. Succesul său este apreciat și de 
Laurențiu Reghecampf, partenerul său de viață, care i-a făcut recent un cadou de 300.000 de euro soției sale – Bentley Bentayga.

„Declarația de dragoste pe patru roți” cum o numesc publicațiile mondene, superba și costisitoarea limuzină completează acum colecția familiei Reghe-Prodan.

Despre soțul care o răsfață, Anamaria scrie în cartea sa: “El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai cand trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rară, care, atunci cand își pune ceva in cap, trebuie să se întâmple.”

Cartea biografică în două volume a apărut anul trecut la editura Creator și se adresează în special femeilor care își croiesc singure un drum în viață. 

 

Leave a Reply