„Imaginary Garden” – noua colecție Noria Anis, inspirată de Provence

Noria Anis, brand-ul românesc de haine premium daywear și cocktail lansat în 2019, a lansat  colecţia de primăvară-vară Imaginary Garden”. Aceasta prezintă piese rafinate, însă simple care pot pivota ușor de la un prânz, la un eveniment special, menite să inspire bucurie în alegerea ținutelor, dar și o doză de optimism, binevenită în această perioadă delicată.

Noua colecţie integrează o nouă linie creativă, cea dedicată pieselor de cununie, adaptate pentru mireasa modernă, cu un look relaxat, feminin și natural, o evoluție estetică a brandului Noria Anis.

„De obicei, inspirația îmi apărea în vacanțe, atunci când descopeream locuri noi sau din interacțiunile de zi cu zi cu femeile din viața mea. Cum nu a mai fost posibil, primul lucru la care m-am gândit a fost o vacanță mai aproape de sufletul meu și am creat ținute inspirate din acea amintire. Sunt astfel de experiențe care îți rămân întipărite ca senzație, iar zona Provence este pentru mine una dintre ele. Grădinile din acea regiune imprimă stare de relaxare, o senzație timpul stă în loc, doar ca tu te poți bucura de lucurile mărunte, te reîntorci la ceea ce contează cu adevărat”, mărturiseşte Georgiana Roşca, fondator al brand-ului Noria Anis.

Piesele vestimentare din colecţia de primăvară-vară Imaginary Garden sunt realizate din materiale naturale, preponderent in, vâscoză, tocmai pentru sunt țesături comode și ușor de purtat în sezonul cald, alături de printuri inspirate din natură și bumbac cu broderie anglaise. Croiul pieselor este unul mai relaxat, iar fiecare ținută este gândită pentru a putea fi purtată în cât mai multe momente din viața noastră. Colecția este compusă din articole versatile, cum ar fi rochii-cămașă, rochii lejere în clini și centuri asortate, rochii din bumbac brodate, dar și accesorii lucrate în totalitate manual. Fluiditatea rochiilor conturează siluete feminine, în timp ce elemente precum reverele, rochia-vestă și pantalonii cu tiv ampluoferă un contrapunct subtil. Din punct de vedere cromatic, colecţia Imaginary Gardenpropune tonuri și printuri feminine, care aduc o notă optimistă, seninătate și liniște. Culoareaspecială este verde mentă, simbolizând armonie și relaxare.

Noua colecţie de primăvară-vară „Imaginary Garden” by Noria Anis se adresează în primul rând femeilor care doresc își arate feminitatea și știu starea lor de spirit este direct legată de imagine.

Am vrut aduc o notă de optimism și de escapism, chiar dacă trăim în timpuricomplicate și amintească faptul și în această perioadă ne putem crea mici momente de bucurie și ne putem bucura de tot ce ne înconjoară. Am vrut ca atmosfera creată fie una relaxată, romantică”, adaugă Georgiana Roşca.

 

În aşteptarea viitoarelor evenimente sociale şi de networking, femeile pot purta piesele din noua colecţie Imaginary Garden by Noria Anis la un prânz relaxat, la o cină în doi, la un eveniment restrâns, seara acasă sau în cadrul unor evenimente speciale, într-un cadru mai restrâns, cum ar fi o nuntă în grădină, pe o plajă, o aniversare la terasă, o ieșire de weekend.

Decizia de a cumpăra o piesă Noria Anis aparține în general femeilor care pun pe primul loc calitatea versus cantitate, atente la impactul pe care îl are achiziția respectivă și la ce implică un produs lucrat cu atenție la detalii. Piesele Noria Anis prezintă o estetică atemporală, silueta feminină și croiuri impecabile. Esenţa brand-ului Noria Anis este de a susține și de a încuraja femeile fie încrezătoare în forța lor feminină.

Noile piese Noria Anis din colecţia Imaginary Garden sunt disponibile online pe site, în showroom-ul din zona Cotroceni, str Nicolae Turnescu 15, dar și în magazinele partenere.

Informații pot fi găsite pe paginile de facebook https://www.facebook.com/noriaanis şi Instagram https://www.instagram.com/noriaanis/

 

 

Leave a Reply