Vegeta Natur, ca să fii sigur că ai gătit ceva bun!

Insist cu Vegeta, pentru că nu toți avem o grădină mare de legume și ierburi aromatice din care să culegem în fiecare dimineață ingredientele pentru mâncărurile pe care urmează să le preparăm. Dar avem bazele pentru mâncare, iar Vegeta este brandul recunoscut ca fiind cel mai bine vândut din această categorie. Și în plus, produsele sunt create cu multă grijă pentru sănătate. Spre exemplu, cuburile Vegeta Natur sunt fără adaos de conservanți și monoglutamat de sodiu, fără gluten, adaos de arome și coloranți artificiali, cu ulei de măsline și sare de mare.

 De ce am amintit despre grădina de legume și ierburi aromatice? Pentru că de acolo începe alimentația. Iar cea a omului modern diferă de alimentația anilor din urmă. Avem gusturi mai rafinateși diversificate, avem pretenții mai mari, avem chiar dorința de a arăta ceea ce mâncăm. Și simțim mereu nevoia de ceva nou, de un gust neașteptat, diferit de tot ceea ce știam.

Aici intervine Vegeta, cu știința și experiența ei. Poți găti la fel de liber ca și până acum, însă atingerea aceea surprinzătoare și incitantă ți-o dă Vegeta Natur. Indiferent ce vrei să gătești, are ce să-ți ofere. De la Vegeta Natur Cub de Vită, Găină sau Legume până la Vegeta Natur (la doză refill condimente pentru pui auriu, pentru cartofi, pentru carne la grătar sau pentru carne de porc. Cuburile Vegeta Natur sunt fără adaos de conservanți și monoglutamat de sodiu, fără gluten, adaos de arome și coloranți artificialicu ulei de măsline și sare de mare.


Cât despre Vegeta Natur condimente la doză, marele avan
taj este acela că ai deja combinațiile perfect echilibrate pentru orice fel de preparat ai găti. Friptura de porc este preferata familiei tale? Nu trebuie decât să pui la marinat carnea de porc, împreună cu acele condimente care sunt speciale pentru ea. Mâncați mai des pui? Combinația de curcuma, chimen, coriandru, scorțișoară, chilli, usturoi și sare de mare este tot ce îi trebuie pentru ca puiul să devină desăvârșit. Iar dacă – indiferent ce prepari – mai vrei un strop de culoare și încă un strop de savoare, folosește cu toată încrederea Vegeta Natur Gust de găină. Vei avea o cu totul altă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă gustul complet al cărnii!

Când doresc să gătesc ceva clasic dar vreau să îi dau o notă de modern, apelez la Vegeta Natur.  Știu că nu pot da greș cu condimentele pentru sarmale, carne de porc, carne de miel, carne la grătar, pui auriu, cartofi, ceafă de porc sau pește.
Pentru că nu am grădina aceea de legume și plante aromatice la îndemână și în frigider nu încap chiar toate ingredientele, nu-i așa? 

 

Leave a Reply