Românii aleg tot mai mult turismul local

Pentru mulți români pandemia a schimbat modul în care doresc să-și petreacă vacanțele. Ei aleg acum, tot mai des, locurile pitorești din țară, motiv pentru Rentakub să lanseze o platformă destinată exclusiv rezervărilor pentru case de vacanță sau cabane.

Platforma funcționează ca un marketplace unde pot fi găsite atât casele de vacanță Kub din rețea, cât și pe cele partenere care vor să dezvolte noi capacități de cazare conform conceptului Rentakub.

Compania băcăuană este deschisă și către proprietarii care vor să își listeze casele de vacanță, care pot fi închiriate doar integral. Unicitatea platformei este dată de faptul că plata se face doar prin intermediul  cardului, iar disponibilitatea proprietăților listate pe platformă este actualizată în timp real, confirmarea plății și a rezervării fiind instantanee. La finalizarea rezervării, turistul primește automat factura pentru serviciile dorite. Anularea este gratuită.

„Avem planul ca în maximum doi ani platforma Rentakub.com să devină locul de referință pentru cei care își doresc să închirieze o casă de vacanță/vilă/cabană. În continuare, ne vom axa pe atragerea de parteneri în rețeaua Rentakub și vom promova cu prioritate case de vacanță Kub pentru că ele oferă posibilitatea standardizării și garanția unui confort armonizat, dar am decis să ne deschidem și către case de vacanță deja existente pentru a accelera extinderea conceptului. Este prima și singura platformă dedicată 100% caselor de vacanță, unde rezervarea se face online, prin câteva clickuri, turistul fiind direcționat către partenerul Rentakub din zona dorită de acesta”, a spus Costi Zărnescu, fondator Rentakub.

 

În acest moment sunt prezente case de vacanță ce fac parte din rețeaua Rentakub în Bacău, Băile Felix, Râșnov, Slănic Moldova, Bran, Cluj, Sibiu, Harghita și Covasna.

Leave a Reply