Tefal Cook4Me+, propriul bucătar

De mai bine de 60 de ani, inovațiile tehnologice ale celor de la Tefal® îmbunătățesc constant viața celor care folosesc, de la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, produsele ingenioase ale companiei cu sediul în Franța. 

Tefal a creat multicooker-ul inteligent Cook4Me+ care dispune de un display interactiv cu 4 meniuri, ce permite alegerea din 150 de rețete presetate. Pentru cei mai talentați există modul manual cu 6 programe: gătire la abur, gătire sub presiune joasă și înaltă sau clasică (cu 3 trepte de temperatură – fierbere, medie și rumenire), meniul Ingrediente – setează automat gătirea pentru ingredientul ales, în funcție de cantitate și meniul Favorite – acum, rețetele tale îndrăgite sunt la o atingere de buton distanță.  

La Tefal Cook4Me+ totul se petrece automat (se adaugă ingredientele și se urmează instrucțiunile etapă cu etapă), iar la final un semnal sonor și un mesaj pe ecran anunță că masa este pregătită. Există și opțiunea alegerii numărului de porții,  2, 4 sau 6, iar multicooker-ul va reda cantitatea necesară pentru numărul de porții selectate.

Multicooker-ul inteligent, cu un design modern și un capac cu sistem inovator de deschidere, poate prepara rapid și sănătos supe cremoase, paste din inima Italiei sau un desert delicios, precumul orez cu lapte.

Recipientul interior al oalei minune este detașabil și are o capacitate de până la 6 litri, compatibil cu mașinile de spălat vase.

 

Leave a Reply