Clarfon oferă reduceri de 50% la tehnologia de TOP pentru auz

Având o experiență de 18 ani, cu o rețea de peste 50 de cabinete în 36 de orașe și o echipă de peste 100 de specialiști, Clarfon este una dintre principalele companii care activează în segmentul medical al aparatelor auditive.

Compania colaborează cu doi producători de aparate auditive: Hansaton și Unitron, membri ai grupului Sonova. Începând cu 2015, Clarfon este unic importator și distribuitor al sistemului de implant cohlear Advanced Bionics.

Specialiștii Clarfon recomandă protejarea auzului cu aparatură de ultimă generație la un preț de excepție.

Este vorba de familia de aparate Discover NEXT care dispun de cel mai avansat procesor de sunet și de 20 de canale frecvențiale și conectivitate la orice tip de telefon, fără alte accesorii. Ele permit adaptare automată la mediul auditiv și asigură o calitate naturală a sunetului.

Cei care vor vizita cabinetele Clarfon în perioada 1 – 15 iunie vor beneficia de o reducere de 50% la aparatele din familia Discover NEXt dar și de posibilitatea achitării  în 10 rate.

„Auzul este unul dintre cele mai de preț simțuri din viața noastră. În mod cert, fără să auzim, ne simțim singuri și nefericiți. Nu lăsa ca fericirea ta sau a unei persoane dragi să fie blocată de o sănătate precară a urechii. Pentru că ne dorim să fii convins de eficiența aparatului auditiv pe care îl dorești, poți să îl probezi, timp de 7 zile”, afirmă cei de la Clarfon.

Leave a Reply