Șampon solid de la Yves Rocher, făcut cu grijă pentru păr și planetă

Dacă dorești să te bucuri de sănătate în general și ești atent la alimentație și la produsele de îngrijire a pielii, ar fi de preferat să procedezi la fel și cu podoaba capilară. Pentru că produsele aplicate pe păr sunt resorbite în organism și influențează starea de bine a acestuia. Iar conținutul acestora trebuie ales cu grijă, nu doar pentru efectul lor, ci și pentru siguranța pe care o oferă ingredientele.
Părul, în mod paradoxal, nu se bucură întotdeauna de aceeași atenție pe care o acordăm tenului sau corpului. Deși felul în care arată părul este preocuparea multora, tindem să-i acordăm mai puțină atenție, în special atunci când acesta nu ridică probleme speciale.
Și aici recunosc că mă încadrez și eu de multe ori. Dar identificarea și acceptarea problemei este primul pas în rezolvarea sa.
De aceea, îmi propun să atrag atenția asupra unor produse care oferă confortul stării de bine a întregului organism.

Gama de șampon solid de la Yves Rocher I LOVE MY PLANET face parte dintre acestea. Formulele Yves Rocher sunt concepute ecologic pentru a asigura consumatorul că fiecare ingredient este sigur, eficient și senzorial, fără a ignora impactul său asupra mediului.

Sampoanele solide sunt concepute pentru a deveni un nou gest de frumusețe responsabilă pentru părul nostru.
La fel de senzorial și eficient precum un șampon lichid, acest produs are tot ce îi trebuie pentru a deveni preferatul fiecăreia. Conține ingrediente cultivate prin Agricultură Biologică, în La Gacilly, Franța, în conformitate cu principiile Agroecologiei. 

Cu peste 99% ingrediente biodegradabile și fără sulfați, formula sa este mai bună pentru planetă și pentru păr, iar 1 șampon solid de 60 g echivalează până la 2 șampoane lichide de 300 ml, evident, în funcție de lungimea părului. 
Ingredientele sunt cultivate prin Agricultură Biologică, în La Gacilly, Franța, în conformitate cu principiile Agroecologiei.
Ambalajul este din carton 100% reciclabil și conține 60% carton reciclat, provenit din deșeurile companiei. 

 

Șampon solid delicat

Sapun 60 ml

Pret 27.90 ron

 

Șampon solid nutritiv

Sapun 60 ml

Pret 27.90 ron

 

Șampon solid pentru strălucire

Sapun 60 ml

Pret 27.90 ron

Leave a Reply