Distrează-te și câștigă premii tentante cu pastele Băneasa!

Băneasa, liderul pieţei românești de paste făinoase, anunță parteneriatul cu două branduri importante – Disney şi Pixar – pentru promovarea ultimei producţii animate, Luca. Campania include un concurs cu premii extrem de tentante: biciclete Pegas, kituri pentru petrecerea verii, inspirate de noul film Disney și Pixar şi Paste Băneasa.

“Luca” este o poveste amuzantă și emoționantă despre prietenie, ieșirea din zona de confort și o aventură de neuitat care le schimbă viața protagoniștilor – doi simpatici monștri marini adolescenți.
În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, “Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii nenumărate cu scooterul.

Băneasa a pregătit o promoţie în care aventura şi bunul gust al pastelor delicioase sunt cuvintele de ordine. Mecanismul promoţiei:

  1. Cumpără 2 pachete de spaghetti sau macaroni Băneasa participante la promoţie.
  2. Înscrie Bonul Fiscal pe aventuraitaliana.pastebaneasa.ro şi câştigă unul din sutele de premii pentru o experienţă de neuitat!

Campania se desfăşoară până în data de 31.08.2021.

Premiile oferite în campania promoţională lansată de Băneasa sunt: biciclete Pegas, Kituri pentru vară inspirate de noul film Disney și Pixar şi, desigur, Paste Băneasa.

Aşadar, după ce ți-ai luat porţia de aventură pe însorita şi pitoreasca coastă italiană, savurează o porţie de paste bine făcute, de la Băneasa! 

Leave a Reply