Campania #strângemunmilion inspiră miracole și expiră iubire

 

Campania #strângemunmilion, inițiată de Galeria Rotenberg-Uzunov, Asociația Culturală pentru Sprijinirea Artelor Frumoase (ASAF), în colaborare cu Asociația Aripi Spre Viață are ca scop imediat strângerea sumelor necesare pentru achiziționarea de aparate de ventilație, pentru plata chiriilor celor existente deja, și a consumabilelor specifice acestora, pentru anul 2022.

Se spune că, o fotografie face cât o mie de cuvinte. Dacă asta ar fi adevărat, atunci o felicitare ar fi cât o poveste. Dacă felicitarea ar fi expediată de Crăciun, atunci povestea ei ar fi despre generozitate, bunătate, magie, minuni. Cu siguranță expeditorul ar simți miracolul adânc al bucuriei în egală măsură cu destinatarul. 
Din 2018 și până în prezent, Asociația Aripi Spre Viață a oferit susținere financiară în valoare de 449.098,17 lei, pentru Valentina, Ioana, Ana-Maria, Iulia, Sofia, Ilinca-Alexandra, Ionela și Alexandru, aflați în evidența secției de pediatrie respiratorie a Spitalului Clinic de Urgență M.S. Curie, și diagnosticați cu afecțiuni grave. 
Dependența acestor copii de aparatele de respirație i-ar condamna la o spitalizare permanentă, iar noi prin proiectul #strângemunmilion, ne dorim să le putem oferi în continuare o șansă reală la viață, acasă în mediul familial.

 

Așadar, pe 8 decembrie, pentru cei 8 copii, la Galeria Rotenberg-Uzunov, situată în strada Constantin Esarcu nr. 1, începând cu ora 17:00, se lansează campania #strângemunmilion. Un decor de basm, a cărui scenografie poartă semnătura lui Adrian Damian, gæzduiește expoziția cu vânzare a 30.000 dintre cele mai frumoase felicitări de Crăciun. Felicitările sunt realizate de unul dintre cei mai buni fotografi și autor de albume de artă din România, Gheorghe Voicu, unele dintre ele cu foiță de aur, tipărite în urmă cu 30 de ani, și oferite cauzei noastre, de către soția regretatului ilustrator. Felicitările pot fi achiziționate de la sediul Galeriei Rotenberg-Uzunov, din strada Constantin Esarcu, nr.1-3, în perioada 8 decembrie-23 decembrie 2021, cât și online pe site-ul www.rotenberguzunov.ro . Totodată, donațiile pentru această campanie pot fi trimise în conturile, în lei, după cum urmează:

Asociația Culturală pentru Sprijinirea Artelor Frumoase (ASAF):

IBAN RO97BTLRONCSOC556149301.

Asociația Aripi spre Viață:

IBAN RO 88RNCB 0521114607820001.

Leave a Reply