Castrol și Bosch au extins parteneriatul din România pentru încă 3 ani

Atelierele auto din țara noastră și clienții lor vor beneficia de prelungirea cu trei ani a parteneriatului dintre Castrol și Bosch Automotive Aftermarket. Cele două companii își vor recomanda reciproc produsele și serviciile în rețeaua lor aftermarket pentru a stimula creșterea profitabilă.

Lubrifianții Castrol vor fi recomandați și vânduți în rețeaua de ateliere Bosch Car Service, iar piesele și sistemele de diagnosticare Bosch car Service vor fi recomandate și vândute în rețeaua de ateliere Castrol. 
„De la lansarea parteneriatului nostru european inițial, în 2013, cooperarea dintre Castrol și Bosch s-a dovedit a fi un mare succes. Aceasta a determinat o creștere a afacerilor pentru ambele părți, dar a adus și beneficii utilizatorilor finali, oferind un acces facil la produsele și serviciile Bosch și Castrol”, afirmă dl. Marian Drăgan, Sales Manager Balkans & Head of Country Castrol Romania.

Șoferii care își încredințează autovehiculele atelierelor Castrol sau Bosch Car Service vor beneficia de activități comune de marketing, inclusiv campanii promoționale, activități digitale, cursuri de formare, precum și soluții de finanțare și eficiență. Atât Bosch, cât și Castrol vor oferi recomandări de stoc în rețeaua celeilalte părți, iar Castrol va deveni partenerul global preferat pentru programul de loialitate Bosch eXtra. 
Potrivit d-lui Mircea Bela, Director Vânzări Divizia Automotive Aftermarket Bosch Group România, a declarat că „acest acord de cooperare reunește două dintre cele mai puternice mărci de pe piața auto aftermarket. Combinația creează oportunități suplimentare pentru ca partenerii noștri din ateliere să genereze o creștere profitabilă prin posibilitatea de a le oferi clienților lor cei mai buni lubrifianți, piese de schimb și servicii tehnice de excelență”. 
Divizia Automotive Aftermarket (AA) Bosch oferă pieței și atelierelor de reparații din întreaga lume echipamente moderne de diagnosticare și reparații și o gamă largă de piese de schimb – de la piese noi și de schimb la soluții de reparații – pentru autoturisme și vehicule comerciale.

Divizia este responsabilă pentru franciza de ateliere de reparații „Bosch Service”, una dintre cele mai mari rețele independente de ateliere de reparații din lume, cu aproximativ 15.000 de ateliere și peste 1.000 de parteneri „AutoCrew”. 
Grupul Bosch este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de tehnologie și servicii. Are aproximativ 410.000 de asociați la nivel mondial (la 31 decembrie 2018). 
Castrol, marca de lubrifianți a grupului British Petroleum, este lider mondial în tehnologia lubrifianților și deservește clienți și consumatori din peste 140 de țări în sectoarele auto, marin, industrial și de producție de energie. Produsele sunt recunoscute la nivel mondial pentru inovație și înaltă performanță.

Leave a Reply