Editura DPH vă invită la #PoveștileCrăciunului

Didactica Publishing House a pregătit pentru Crăciun un portofoliu de peste 50 de titluri, cu o investiție de 200.000 euro, aproape o treime fiind îndreptată către cărți-eveniment, interactive, cu un format atipic, în ediție limitată.

Povestea Crăciunului, este un cadou complet, ce include, pe lângă povești clasice și date istorice, zeci de ilustrații vintage, jocuri, activități, magneți, stickere, felicitări, idei pentru redactarea scrisorii perfecte pentru Moș Crăciun și nu numai.

„Editura DPH are o abordare editorială centrată pe educația copilului, atât din punct de vedere cognitiv, cât și emoțional. Obiectivul nostru este de a aduce constant în portofoliu titluri și materiale inovative, inclusiv cărți interactive, care să atragă copilul spre lectură într-o manieră ludică”, a precizat Florentina Ion, fondator Didactica Publishing House.

În topul vânzărilor și-au găsit locul cu rapiditate titluri pentru copii, precum:

  1. Crăciunul perfect al Emei: O carte plină de globuri, aventuri și iubire – Ioana Chicet- Macoveiciuc
  2. Viața și aventurile lui Moș Crăciun – L. Frank Baum
  3. Pernuța speriată și teribila întâlnire cu Moș Crăciun – Diana Tivu
  4. Crăciun cu poștașul vesel – Janet și Allan Ahlberg
  5. CuMinte de Crăciun: Cadouri surpriză pentru Ema și Eric – Ioana Chicet-Macoveiciuc
  6. Scrisori de Crăciun de la Felix – Annette Langen
  7. Tilda Șoricela – un miracol de Crăciun – Andreas H. Schmachtl
  8. Tifi Păpădie savează Crăciunul familiei – Andreas H. Schmachtl
  9. Mesajul păsărilor către inimile copiilor – Feridun Oral
  10. Aventuri de iarnă cu Max – Christian Tielmann

În decembrie, editura reia și proiectul #PoveștileCrăciunului, în cadrul căruia, zilnic, până în Ajunul Crăciunului, la ora 17.00, copiii sunt invitați să urmărească o poveste sau să participe la o activitate cu tematică de sezon. Acestea vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook a editurii, unde vor fi puse în scenă de actori ai teatrelor Ion Creangă și Excelsior, animatorii Blue Party, autori din portofoliul editurii și cunoscuți creatori de conținut, promotori ai educației prin metode alternative. 

Leave a Reply