Cu Tefal ești pregătit pentru gătit și la premii iscusit!

Te simți pregătit pentru gătit? Dacă răspunsul este pozitiv, a sosit momentul să câștigi premii și experiențe de neuitat. Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te în campania “Cu Tefal ești pregătit pentru gătit“.

 

Cumpără orice tigaie, cratiță sau oală Tefal până la 19 decembrie 2021 și înscrie factura/ bonul fiscal pe https://www.tefal.ro/pregatitpentrugatit iar premiile te așteaptă îndată! Pentru ca un preparat  iasă perfect, ai nevoie de ingrediente de calitate și ustensilele potrivite. Astfel, Tefal îți completează experiența desăvârșită a pregătirii unei mese delicioase și punela bătaie, prin tragere la sorți, trei seturi cu plită și hotă de ultimă generație. Gătitul devine o joacă cu premiile Tefal!

 

Gustul oricărui preparat prindeculoare în mâinile unui Chef. Cu iscusință și pricepere, un Chef poate să transforme și cea mai banală rețetă în ceva spectaculos, și totodată delicios! Acum ai șansa de a te bucura de o cină extraordinară gătită de Chef Adrian Hădean și cazareîntr-un hotel din București. Odată ce avem ustensilele și dorința de a găti, mai avem nevoie de ingrediente de calitate cete îmbie și îți trezesc simțurile, așa cum numai un preparat fantastic o poate face. În fiecarezi, până la finalul campaniei, poți câștiga unul dintre cele două premii instant: voucher pentruingrediente gourmet în valoare de 200 lei! Te apuci de gătit cu produse alese de tine!  
Dacă te abonezi la newsletter ai o șansă în plus la tragerea la sorți, deci nu maista pe gânduri!

Descoperă noua generație de tigăi Tefal 

Cele 3 tehnologii inovatoare ale noii game de vase de gatit Tefal G6 îți vor îmbunătăți oricepreparat, redefinind standardele în materie de experiență culinară și gust. Noul indicator Thermo-Signal™ este conceput special pentru o gătire perfectă, acesta schimbându-șiculoarea în roșu intens, în momentul în care tigaia a atins temperatura optimă pentru gătit.  
Odată cu noua generație de tigăi G6 Unlimited, vei fi bucuros să afli că zgârieturile nu maisunt o problemă! Un avantaj important constă în posibilitatea utilizării spatulelor metalice, ce reprezintă un plus pentru oricineÎnvelișul antiaderent din titan rezistent va proteja tigaia ta la fiecare folosire, fiind proiectatpentru utilizarea intensă de zi cu zi. De asemenea, cu Tefal vei putea găti fără griji, suprafațaunică antiaderentă este 100% sigură pentru sănătatea ta, fără PFOA, cadmiu sau plumb, aprobată pentru contactul cu alimenteDeoarece o difuzie uniformă a căldurii este esențială pentru a obține preparate perfecte, tehnologia bazei de inducție avansată Thermo-Fusion™+ asigură o mai bună distribuire a acesteia, pentru gătit rapid și uniform. 
Bucură-te de preparate delicioase cu Tefal G6 și înscrie-te în campanie!

Leave a Reply