Lino Lada îndulcește Crăciunul, linguriță cu linguriță

Pe gustul tuturor, sănătoasă și sigură pentru copii, oferind toate ingredientele esențiale pentru creșterea și dezvoltarea lor, crema tartinabilă Lino este un cadou potrivit din partea lui Moș Crăciun pentru oricine, indiferent de vârstă.

Podravka, brand alimentar de top din regiunea Mării Adriatice, a lansat crema tartinabilă Lino Lada în anul 1998, cremă ce a cucerit rapid consumatorii de toate vârstele.

Lino Lada este obținută din ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – fiind perfectă pentru a fi consumată pe pâine, pentru umplerea clătitelor și prăjiturilor sau cu înghețată.

Orice mic dejun este mai bun dacă veți savura paharul cu lapte alături de o felie de pâine prăjită pe care e pusă din belșug Lino Lada lapte, o cremă cu un gust și o textură irezistibilă obținută din lapte integral și cele mai fine alune, bogată în calciu, care oferă un start potrivit dimineții.

Pe parcursul zilei puteți alege dintre cremele Lino Lada cu alune de pădure atent alese și cacao de cea mai bună calitate, Lino Lada Cocos fără gluten, obținută din făina de nucă de cocos, lapte și alune de pădure, sau combinația de alb și negru Lino Lada Duo, produsă din ingrediente naturale (lapte și alune de pădure).

Fiecare dintre ele are ceva special, inconfundabil și delicios, fiind surse excelente de minerale și vitamine, cu cacao bogat în antioxidanți și lapte plin de calciu.

Nu uitați să îi cereți lui Moș Crăciun savuroasa Lino Lada Gold, într-un ambalaj pe măsură, de sărbătoare.

Lino Lada Gold este produsul premium care-i va satisface pe cei mici și pe cei mari în dimineața de Crăciun cu un mic dejun încântător: clătite calde și pufoase umplute generos cu cremă tartinabilă, alături de un pahar cu lapte sau un ceai aromat de portocale sau de măr cu scorțișoară.

Leave a Reply