Ceva dulce, dar mai sănătos, se poate?

A trecut și Luna Rezoluțiilor și Blue Monday, iar din regretele noastre, legate de consumul de dulciuri din perioada sărbătorilor, a rămas doar amintirea. Dar undeva în sertar se află un borcan de Lino Lada, crema de alune și ciocolată, care deși dulce, conține calciu, vitamina E, antioxidanți și…multă energie. De ce ai ocoli-o?

Din 1998, brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor de dulce delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit piața internațională rapid. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – crema este perfectă pentru a fi  consumată pe biscuiți, de exemplu, ca umplutură pentru clătite sau cornuri sau ca atare, direct din borcan, cu o linguriță, sau cum apreciați. 

Gama LINO LADA conține cinci produse, fiecare dintre ele având caracteristici distincte în ceea ce privește gustul. LINO LADA Cocos este o cremă tartinabilă albă, din lapte, cu alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos, o combinație irezistibilă și – foarte important! – fără gluten, așa încât și cei care au intoleranță la acesta să o poată consuma în siguranță. Preferi alunele de pădure? Atunci, pentru tine este potrivită  LINO LADA cu alune de pădure. O cremă cu un gust fabulos, al cărei secret stă în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Fiind un produs bogat în vitamine și minerale, poate fi nu doar un mic dejun delicios alături de un pahar cu lapte, ci și unul hrănitor, care să ofere energie pentru întreaga zi. Reține și că vitamina E din alune, alături de calciul din lapte realizează, împreună, un echilibru nutrițional perfect. Și pentru că tocmai am amintit de lapte, să ai în vedere și LINO LADA Lapte, cu gustul și textura irezistibilă a laptelui integral (de neînlocuit pentru sănătatea oaselor și a dinților) și a celor mai fine alune.

 

Dificil să alegi între crema de ciocolată albă și cea neagră? Uite de asta există LINO LADA Duo, ca să nu te mai frămânți atâta! Lapte integral, cacao și alune, toate dintre cele mai bune, o combinație ireproșabilă de alb și negru.

Ei, acum, că ai descoperit cel mai bun desert pe care poți să ți-l oferi sau să-l oferi copilului tău, poate vrei să împărtășești și altora secretul dulcelui sănătos. Și cum gustul convinge mai repede decât o fac cuvintele, cel mai cinstit este „pe încercate”. Există și un produs Premium, care cu siguranță impresionează. Și nu doar prin gust, ci și prin forma specială de prezentare:  LINO LADA Gold. O fabuloasă cremă tartinabilă care conține cel mai ridicat procent de alune de pădure mărunțite și coapte, cu un gust și-o textură pe măsură, cu un design al ambalajului care o face potrivită a fi dăruită la ocazii speciale.

Leave a Reply