Fiecare dintre noi găsește modalități de a se menține la o anumită greutate, într-o anumită formă. Grăsimea abdominală este însă un neajuns nu doar din punct de vedere estetic ci este un rău absolut pentru sănătatea noastră fizică, dar și psihică. Pe lângă alimentație, sportul și masajul pot ajuta la recăpătarea stării optime de sănătate.
„Masajul cu bambus, fie că vorbim despre varianta simplă sau despre masajul cu bambus la 4 mâini, este terapia la care trebuie să ne gândim în primă fază atunci când începem un proces de slăbire. Pe lângă multele beneficii pe care le are masajul cu bambus, nu uităm că stimulează sistemul digestiv, lucru ce duce la o creștere a metabolismului. În același timp, sistemul limfatic este motivat să elimine toxinele și apa în exces din organism într-un timp mai scurt”, explică Dan Bujor, tehnician masaj cu bambus.
Masajul cu bețe de bambus, masajul clasic, poate contribui la reducerea stratului adipos localizat pe abdomen și mai mult decât atât, la prevenirea recurenței. „Prin miscările de rulare a bețelor pe suprafața pielii, nu doar că este compactat țesutul adipos, ci se realizează și o detoxifiere la nivel celular, care ajută organismul să își reia funcțiile și să ardă mai repede grăsimile”, continua specialistul.
La fel de eficient este și masajul cu bambus la 4 mâini. „Masajul la dublu sau masajul cu bambus la 4 mâini face un drenaj limfatic mult mai profund, eliminând toxinele din corp, într-un timp record. Este mult mai puternic și benefic, față de cel obișnuit anticelulitic”, explică în continuare.
Apropo de rezultate, pentru că la ele ne gândim cu toții probabil, lăsăm specialistul să vină cu răspunsul: “În cazul persoanelor care au fost mai mereu plinuțe și au stat mult timp așa – 15-20 de ani, rezultatele se văd în 10-15 ședințe. Este cumva firesc, mai ales că nu se pot face minuni peste noapte pe un strat adipos sedimentat foarte bine în timp. În schimb, persoanele care s-au îngrășat în ultimii 3-4 ani, obțin rezultate în 5-10 ședințe. Asta desigur, și în condițiile unei alimentații corecte și echilibrate.”, conchide Dan Bujor.
One comment