SABON aduce apa botanică în rutina noastră zilnică. Să fie mentă energizantă sau lavandă relaxantă?

 

SABON prezintă noile sale ape botanice aromate, adevărate minuni ale prospețimii naturale. Nediluate, fără alcool și fără parfumuri adăugate, noile ape botanice vegane oferă pielii un plus de hidratare și toate beneficiile autentice ale naturii.

Această apă naturală pură se obține prin distilarea tradițională cu abur, pentru a păstra calitățile esențiale ale plantelor, astfel încât fiecare apă botanică SABON conține 99% ingrediente de origine naturală.

Noile ape botanice de la SABON completează perfect orice rutină de înfrumusețare, adaptându-se nevoilor tenului pe tot parcursul anului.

Apa botanică energizantă cu mentă include, prin urmare, nu doar aroma naturală însuflețitoare a mentei, ci și proprietățile sale de revigorare a stării de spirit și a pielii, cu încântător efect energizantși hidratant. Și este nevoie de mai mult de un kilogram de flori de lavandă proaspete pentru a obține un singurlitru de apă botanică relaxantă ce încapsulează parfumul dulce, clasic, al florilor, precum și efectullor liniștitor.

Pentru rutina de dimineață se folosește apa botanică energizantă cu mentă după tratamentul cu exfoliantul 2 în 1 pentru față, pentru a începe ziua stimulând mintea și corpul, în timp ce Sabon are grijă completă de piele. Apoi, seara, bucură-te de o rutină liniştitoare de sfârșit de zi aplicând apă botanică relaxantă cu lavandă după exfolierea tenului cu scrubul 2 în 1 cu aceeașiaromă, pentru un efect impecabil de curățare, netezire și hidratare.

Este facilă personalizarea efectului de revigorare: se aplică 3-4 pufuri de apă botanică după aplicarea exfoliantului 2-în-1 sau unul, două pufuri direct peste machiaj, în timpul zilei.

Pentru un efect maxim de împrospătare a pielii apele botanice se păstrează la frigider și se folosesc ori câte ori este nevoie de o adiere răcororitoare ca briza mării, sau alungă cu ajutorul lor stresul șioboseala de după un antrenament sportiv. Pot fi aplicate atât pe față, cât și pe corp, cu aceleași rezultate uimitoare!

Combinând plăcerea senzuală aromatică cu îngrijirea hidratantă pentru toate tipurile de piele, apele botanice sunt perfecte pentru a schimba în bine starea de spirit în orice moment al zilei.

 

Leave a Reply