Cristina Ghiurluc este noul director general al Podravka România

Cristina Ghiurluc a preluat de luna trecută funcția de director general al Podravka România de la Sasa Greguric, care a condus compania în ultimii 11 ani. Podravka este una dintre cele mai mari companii din industria alimentară, cu firme și reprezentanțe în 22 de țări din întreaga lume și peste 1.000 de produse diferite în portofoliu.

Noul director general al Podravka România, a ocupat anterior funcțiile de director marketing și director comercial, și are o experiență de peste 15 ani în companie. Este specializată în tranzacții internaționale, dezvoltare de noi linii de afaceri, planificare strategică, implementare strategii diverse și dezvoltare echipe funcționale.

„Preluarea responsabilităților de director general reprezintă o provocare total diferită de cele pe care le-am întâlnit înainte, ceea ce o face și mai interesantă. Mă voi concentra pe capacitatea de a construi relații stabile și de durată cu fiecare client, colaborator, partener, distribuitor. În plus, intenția mea este să promovez în continuare povestea de succes a binecunoscutelor produse Podravka. Incontestabil, încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri reprezintă cel mai important succes al companiei Podravka, și vom continua să aducem inovații importante consumatorilor”, afirmă d-na Cristina Ghiurluc, Director General Podravka România.

Pe lângă obiectivele menționate, d-na Ghiurluc își propune să mărească cifra de afaceri și profitul companiei care i-a fost încredințată, dar și să întărească poziția companiei pe plan local.

„Suntem în plin proces de dezvoltare, România fiind considerată de Podravka drept țară focus. Suntem conștienți că suntem în mijlocul unei crize, însă aceasta este menirea managerilor – să găsească soluții și să se adapteze indiferent de circumstanțe și provocări”, spune d-na Ghiurluc.

Podravka este brandul alimentar de top din regiunea adriatică, exportând de la bază de mâncare și condimente, până la conserve de pește și creme tartinabile în peste 60 de țări din întreaga lume. În România, Podravka este prezentă de peste 20 de ani cu îndrăgita marcă Vegeta. În portofoliul său sunt și mărcile Eva – apreciatele conserve de pește, Lino Lada – delicioasa cremă tartinabilă de ciocolată și Podravka – minunății din legume proaspete.

Cristina Ghiurluc a absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, Institutul de Științe Economice și a urmat cursuri de specializare la renumite școli internaționale, precum Tiffin University (SUA), unde a obținut diploma de Executive MBA.

Leave a Reply