Reîmprietenește-te cu corpul tău! – eveniment experiențial susținut de revista Psychologies

Revista Psychologies, o sursă de inspirație pentru o viață echilibrată, lansează o invitație la un eveniment experiențial în care te vei (re)împrieteni cu corpul tău. Pe 17 mai, de la ora 18:30, la Teatrul Elisabeta, într-o minunată experiență de reconectare, alături de ghizii Petros Liolios, Specialist în Psihopedagogia Percepției, Liliana Stancu, Practician EFT, Jeanina Cîrstoiu, Storyteller, trainer și coach NLP și Delia Apostol-Hanzelik, Redactor-șef Psychologies România.


Tot mai frecvent, multe dintre noi simt un sentiment de alienare, deconectare și nesiguranță în corpul nostru. În esență, acest sentiment de disconfort poate fi adesea rezultatul atașamentului timpuriu din copilărie și al rupturii interpersonale, al neglijării emoționale și/sau al traumei.

Revista Psychologies relansată într-o nouă formulă în anul 2020 îți oferă, în fiecare lună, o întâlnire cu tine însuți pentru a te cunoaște mai bine, a-i înțelege pe ceilalți și a face alegeri potrivite în viața ta.La evenimentul din 17 mai organizatorii propun 
4 mini-workshopuri, alese special pentru CORP, menite să elibereze femeia autentică din fiecare dintre noi: meditație de conștiență deplină; fasciaterapie; acupunctură emoțională EFT (Emotional Freedom Technique); conectare cu corpul prin scriere terapeutică; meditație ghidată.

Beneficiile participării sunt: 

Te reconectezi cu corpul tău
Înveți tehnici de vindecare și reducere a efectelor negative a emoțiilor
Înveți să iei decizii pentru viitor și nu pentru trecut
Te oprești și înveți lucruri noi despre tine

Participarea înseamnă 3 ore de eliberare emoțională, reîncărcare a bateriilor și conectare cu comunitatea Psychologies. 

Locul poate fi rezervat la psychologies.ro/shop, unde sunt disponibile mai multe detalii legate de produsele Psychologies.

Parteneri media: Fundația Calea Victoriei, Learning Network, Revista CARIERE

 

 

Leave a Reply