Mamele, canicula și ciocolata

Este după amiază, e cald, poate puțin cam prea, iar cheful de muncă și chiar cel de joacă sunt în scădere dramatică. Iar pentru mame există un bonus – sarcina de a pregăti cina pentru întreaga familie. Cool, nu? Mai degrabă, hot. Not! 

Pentru toate cele care se văd puse din nou în situația de alege între comod și sănătos, Lino Lada are o propunere, cel puțin pentru desert. 
Cu puțina fantezie și multă persuasiune, până și membrii mai tineri și mofturoși ai familiei pot fi convinși să consume fructe, dacă sunt servite alături de ceva ce nu ar refuza.
Deci, fie că e vorba de căpșuni, cireșe, vișine, pepene, caise sau piersici, ori de minunatele fructe de pădure a căror vreme de glorie se apropie, pot fi oferite, tăiate eventual în bucățele (și fără sâmburi), în cupe, punând printre ele
și mai ales deasupra, unul din cele cinci sortimente de creme LINO LADA.
Delicioasele creme LINO LADA Lapte , LINO LADA Cocos, LINO LADA Duo, LINO LADA cu alune de pădure și vedeta „colecției”, LINO LADA Gold, produsul premium ideal pentru ocazii speciale, cu alune de pădure mărunțite și coapte, se potrivesc perfect fructelor.


În cazul puțin probabil în care avem de a face cu un micuț din cale afară de mofturos, poate sunt necesare niște frigărui di
n fructe. Se tăvălește fiecare fruct sau bucățică de fruct prin crema tartinabilă și se înfige pe bețișoare de frigărui. Sau poate fi  lăsat chiar pe el să facă acest lucru, pentru că se va murdări dar se va și amuza.

Iar în timpul acesta mama poate pregăti o salată, ceva frugal și își poate oferi drept recompensă o linguriță de cremă de ciocolată. Și mai rămâne timp și pentru filmul acela pe care și-a propus să-l urmărească. Până la urmă e cool! 

Leave a Reply