Rowenta + Karl Lagerfeld = linie de îngrijire a părului în ediție limitată

KARL LAGERFELD și Rowenta au lansat în România o linie în ediție limitată de produse pentru îngrijire și coafare a părului. Gama completă este compusă din peste 20 de articole în total, inclusiv uscătoare de păr, aparate de îndreptat și aparate de coafat de ultimă generație. Toate produsele sunt de culoare neagră, elegante și au integrat modelul KARL LAGERFELD Kameo, precum și un contur roșu care este un simbol al mărcii.

Colecția, care a avut lansarea mondială în luna martie la Paris, evidențiază 3 produse emblematice, primele dintr-o serie concepută și dezvoltată special pentru acest parteneriat exclusiv, care oferă performanțe de nivel profesional cu rezultate excepționale.

Aceste articole sunt:

• Un uscător de păr cu un motor profesional de înaltă calitate, care oferă performanțe de uscare la nivel de salon, precum și tehnologia ionică „Air-to-Care” pentru a proteja părul și a spori strălucirea naturală;

• O placă de îndreptat cu un pieptăn profesional încorporat pentru a reproduce nivelul de atenție primit la saloanele de coafură și pentru a asigura rezultate de îndreptare supreme. Placa are în plus și o funcție ionică cu un strat Keratin & Glow care oferă o strălucire excepțională;

• O perie rotativă cu aer cald proiectată cu tehnologia Pro Dual Motion care oferă rezultate profesionale de uscare prin funcția ionică, plus un strat Keratin & Glow care conferă strălucire părului;

Cele trei produse emblematice descrise mai sus au un finisaj lucios unic al designului Kameo, oferindu un aspect și o senzație premium. Gama de ultimă generație pentru îngrijirea părului va avea distribuție în magazine specializate de electronice, retaileri online și magazine universale și vor fi disponibile în ediție limitată pentru o perioadă de trei ani, din martie 2022.

Semnătura KARL LAGERFELD combină clasicele pariziene cu o atitudine rock-chic și siluete pe măsură. Portofoliul său de colecții accesibile și aspiraționale include articole de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, plus genți, articole din piele, ochelari, încălțăminte, parfumuri și lumânări.

Impulsionată de implicarea consumatorilor, experiența captivantă de retail a KARL LAGERFELD include peste 200 de magazine monobrand din întreaga lume, cu locații cheie în Paris, Londra, Munchen, Moscova, Dubai și Shanghai. Brandul se conectează în continuare cu consumatorii printr-o rețea premium de distribuție en gros în Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Magazinul online emblematic global KARL.COM ajunge în 96 de țări.

 

Leave a Reply