Alb sau roz, un singur aditiv la fiecare spălare

Fiecare dintre noi are slăbiciuni pentru anumite obiecte. Unele nu concep viața fără o multitudine de perechi de pantofi sau genți, altele sunt pasionate de modă și cumpără tone de haine. Ceva mai puține sunt pasionate de tehnologie sau automobilism și investesc în astfel de accesorii. Dar aproape oricare se străduiește să obțină cât mai mult cu bugetul aflat la dispoziție. 

Nu am aflat vreo formulă alchimică, doar am descoperit cum putem să ne păstrăm hainele în stare bună, mai mult timp.
Și nici nu pot spune că sunt pasionată de modă, dar îmi aleg cu grijă hainele și le prețuiesc. Iar atunci când apar semne de degradare a culorilor sau chiar pete (da, se întâmplă) îmi pare rău să mă despart de ele. 

Recent am descoperit noile formule Vanish, aditivul creat pentru a prelungi viața hainelor. 
Noul Vanish Gel Concentrat este aliatul de nelipsit pentru prelungirea vieții hainelor albe și colorate. Adăugat la fiecare spălare oferă beneficii: îndepărtează petele, previne transferul culorilor, menține albul strălucitor și combate mirosurile neplăcute de pe țesături. Produsul care promite să dubleze viața hainelor colorate este noul gel Vanish Oxi Action Pink, un format nou, cu o formulă concentrată. Îndepărtează chiar și cele mai dificile și uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic. Folosindu-l la orice spălare nu va mai fi nevoie de alți aditivi.
Iar pentru cele pasionate de bucătărie, albul strălucitor al fețelor de masă este garantat cu gelul Vanish Oxi Action White, care  îndepărtează uimitor petele și menține albul strălucitor chiar și după 50 de spălări. În plus, formula sa performantă combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic.
Iar atunci când se întâmpla accidente știm că se poate rezolva cu ușurință.

Și ne păstrăm încrezătoare zâmbetul!

Leave a Reply