Cu țapul Kozel la…Untold

Celebra construcție gigantică sub formă de țap, care a acaparat atenția bucureștenilor în urmă cu trei luni de zile, se mută în perioada 4-7 august, la Cluj, în cadrul festivalului UNTOLD. Construcția de 15 metri înălțime este simbolul brandului de bere Kozel, celebra bere cehească lansată anul acesta pe piața din România de către Ursus Breweries. Brandul Kozel a ales să fie sponsor al unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. 

 

Berea Kozel a devenit cunoscută în rândul consumatorilor pentru cele două beri, Kozel Premium și Kozel Dark, ce pot fi mixate în aceeași halbă sau savurate cu zahăr, miere, scortișoară. Aceste mixuri se numesc ritualuri speciale de servire, iar cu ocazia festivalului, Kozel își mărește gama, adăugând în premieră un ritual dedicat UNTOLD, ce va avea un ingredient total neașteptat în compoziție, și anume: fulgi ce ciocolată neagră. Acesta va fi disponibil, în exclusivitate, la Barul de draught de lângă Țapul Gigantic.

 

Totodată, în cadrul festivalului, vor fi montate șase aparate pentru colectarea dozelor, pentru a se încuraja astfel, ca în fiecare an, reciclarea. La colectarea unui număr de doze, participanții vor primi premii speciale și acces în interiorul țapului gigantic, de unde vor putea realiza gif-uri memorabile de la înălțime. Toate detaliile vor fi aflate de festivalieri în timpul evenimentului.

Zona Kozel din cadrul UNTOLD cuprinde un spațiu generos de relaxare, o zonă cu jocuri și divertisment, un barbershop cu hairstyliști pentru fete, cât și pentru băieți, pentru realizare unui look ȚAPăn de festival, photo cornere diverse și multe alte oportunități de relaxare și distracție.

Surprizele continuă și în data de 5 august, vineri seară, când va urca pe mainstage, în premieră, fanfara Damian & Brothers, care va realiza un moment artistic în parteneriat cu berea de calitate premium, Kozel.

 


Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro,
Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

 

Leave a Reply