Clarfon dăruiește două aparate auditive de ultimă generație

Pentru a oferi o mică bucurie celor ce au nevoie de acest tip de aparate, Clarfon dăruiește 2 aparate de ultimă generație Stratos One Sonova. Este necesară completarea unui formular, iar acordarea celor două aparate se face în urma unei extrageri. 

 

Starea de bine înseamnă în primul rând o sănătate perfectă. Lipsa auzului generează o stare de maxim disconfort și afectează viața celui care se confruntă cu această afecțiune, numită  hipoacuzie. Se estimează că 500 de milioane de oameni suferă de o formă  a acestei afecțiuni și se preconizează că acest număr va crește cu 200 milioane până în 2025.

Clarfon este un aliat de nădejde în momentele mai puțin plăcute cu privire la deficiențelede auz, pe care o persoană le poate întâmpinaDin acest motiv, cei care sunt interesați se pot bucura de atenția specialiștilor lor, având posibilitatea găsească cele mai performante aparate, iar acum pot participa la super giveway-ul Clarfon.

Vizitând cabinetele Clarfon  aflate în numeroase orașe veți avea posibilitatea depistați la timp dacă suferiti de deficiențe auditive. În cazul în care este necesară o protezare auditivă, aveți posibilitatea de a participa la super giveway-ul Clarfon. Tot ce trebuie făcut este să completați  formularul care oferă posibilitatea de a câștiga* 2 aparate de ultimă generație Stratos One Sonova.

Acest aparat a fost lansat în ianuarie 2022 și aduce următoarele noutăți în materie de protezare auditivă:

Conectivitate totală la TV și telefon, fară accesorii
Orientat pe înțelegerea vorbirii: Conversation Lift și Sound Restore
Amplificarea și îmbunătățirea înțelegerii cuvintelor
Reducerea impulsurilor sonore și compresie dinamică inteligentă
12 canale de reglaj și reducerea zgomotului și microfoniei automată
Adaptarea automată la mediul sonor speech stream, music stream
 
 

 

*VALABIL DOAR PENTRU PERSOANELE HIPOACUZICE si se referă DOAR LA APARATELE AUDITIVE, difuzoarele externe şi încărcător.

 

Leave a Reply