Conservele de pește EVA, sursă valoroasă de nutrienți și vitamine

Numeroase studii științifice au demonstrat beneficiile pe care le aduce organismului uman consumul de pește, fie sub formă proaspătă sau preparată: reduce riscul de apariție a bolii Alzheimer, ajută la reducerea simptomelor depresiei, ameliorează simptomele sindromului premenstrual. Totodată, ameliorează artrita reumatoidă, ajută la combaterea acneei și asigură un somn mai odihnitor.

Peștele este una dintre cele mai importante surse de proteine slabe și de nutrienți esențiali precum acizii grași omega-3, dar și de vitamine A, D sau B și o serie de minerale esențiale precum fier, calciu, iod, seleniu zinc și fosfor.

Medicii încurajează consumarea a 300 de grame de pește și fructe de mare pe săptămână iar în cazul gravidelor recomandarea este de 350 de grame. La rândul lor, nutriționiștii recomandă înlocuirea cărnii roșii cu pește.

Delicioasele conserve marca Eva produse de Podravka sunt o variantă la îndemâna tuturor celor care iubesc gustul savuros al peștelui.

Un meniu recomandat la orice masă, ca fel principal sau preparat cu paste, în salate sau sandwich-uri, sunt conservele EVA File macrou în ulei vegetal sau EVA File de macrou în sos tomat. Un alt pește gustos și la fel de sănătos este heringul, fie că este vorba despre EVA File de hering în sos tomat sau EVA File de hering în ulei vegetal. Fileurile în sos tomat sunt alese cu grijă și înmuiate într-un sos bogat de roșii suculente, folosind cele mai bune tehnologii. Acest produs gata preparat poate fi folosit în crearea unor mâncăruri mult mai complexe, care să însoțească pastele, cartofii sau orezul. Fileurile de hering în ulei vegetal vor încânta și ele papilele gustative chiar și ale celor mai exigenți gurmanzi și iubitori de pește, servite ca fel principal sau în combinație cu diverse legume și garnituri cum ar fi mămăliguța, orezul sau salata de cartofi.

O altă variantă pentru toți cei care caută un gust desăvârșit și o masă sănătoasă sunt EVA Șprot în ulei vegetal și EVA Șprot în sos tomat, din pește recoltat din Marea Adriatică. 

Leave a Reply