Editura Cuantic a lansat volumul „Valorile și evoluția conștiinței”

Valorile personale sunt determinate individual și sunt răspunzătoare pentru modul în care ne comportăm. Ele formează baza sistemelor noastre de convingeri și operează în cea mai mare parte inconștient.

Prin lansarea volumului „Valorile și evoluția conștiinței. Sursele conflictului în valorile noastre moderne”, scrisă de Adriana S. James, editura Cuantic oferă un manual pentru cei care doresc să își descopere și dezvolte propria personalitate.

Așa cum arată editorii, cartea descrie existența a opt moduri diferite de gândire, strâns conectate cu valorile noastre individuale. Aceste opt moduri de gândire corespund celor opt tipuri diferite de valori pe care le numim niveluri de valori.

Prefața „Valorilor”, semnată de Gina Veveriță, Master Trainer NLP, evidențiază întrebări care își primesc răspunsurile: Există un stadiu ultim de maturizare a unui adult? Cum am putea defini perfecțiunea ființei umane? Care ar fi criteriile… și cine le decide? Cum am putea să evaluăm la ce nivel de evoluție al conștienței umane se află o persoană și cât de reală este această evaluare? Există vreo legătură între nivelurile de valori și coeficientul de inteligență? Poți să sari peste unul dintre niveluri? Este evoluția garantată tuturor ființelor umane? Care sunt factorii care o declanșează, în ce condiții se întâmplă și dacă e permanentă sau există și regresii, (…) Într-o Românie care trece printr-o criză mare de valori, Adriana James aduce claritate și înțelegere în interpretarea diferitelor comportamente precum și a cauzei care le declanșează”.

Născută în România, dr. Adriana James a studiat la Conservatorul de Muzică din București, unde a dobândit și o diplomă de master în muzica clasică, specializarea Vioară, ajungând într-un final concertmaistru la Opera din Sydney.

În 1998, ea a devenit Trainer Certificat de NLP și a părăsit lumea muzicii clasice pentru a-și deschide propria Companie de Training NLP în Sydney. În prezent locuiește în SUA și este una dintre foarte puținele femei de succes care au atins gradul de Master Trainer of NLP.

Adriana a călătorit și a studiat culturile din aproximativ alte douăzeci de țări și a remarcat cum nivelurile valorilor se reflectă în gândire și creează fie conflict, fie pace. Asta i-a oferit o cunoaștere profundă a nivelurilor și a evoluției. Ea este autoarea Time Line Therapy Made Easy și coautoarea The Secret of CreatingYourFuture® (alături de Tad James).

 

Editura Cuantic a luat ființă în 31 august 2022, chiar de Ziua limbii române, iar numele său are la bază saltul în învățare, în dezvoltarea personală a fiecărui cititor.

Editura își propune să editeze, în primul rând, cărți cu teme de dezvoltare personală, business, istorie, lucrări care să aducă în atenția cititorilor realizări importante ale societății din ultimii 30 – 50 de ani. 

Leave a Reply