Molekin Imuno, pentru sporirea imunității celor mici

A venit toamna, s-au redeschis grădinițele și școlile, în ambele evenimente aduc cu ele unul mai puțin plăcut. Anotimpul prin definiție capricios, dar și revenirea în colectivitate favorizează apariția răcelilor și pe de altă parte transmiterea lor, ceea ce încurcăplanurile celor mici și implicit pe cele ale părinților.

Nu
este ceva nou nici pentru unii, nici pentru ceilalți. Din fericire, există metode prin care răcelile de sezon pot fi abil evitate! Acum există în farmacii noile produse Molekin® IMUNO, comprimate efervescente, în varianta adaptată vârstei copilului tău (Kids 4-7 ani sau Junior 7-12 ani). Acestea oferă două beneficii principale: reprezintă un excelent și imbatabil suport pentru sistemul imunitar și totodată au acțiune antioxidantă.

Atât Molekin® IMUNO Kids, cât și Molekin® IMUNO Junior conțin doze generoase de vitamina C, vitamina D și zinc, potrivite nevoilor celor două grupe de vârstă.

Vitaminele C, D și zincul, această tripletă de aur pentru sănătate, nu contribuie doar la funcționarea normală a sistemului imunitar, cel care protejează organismul de îmbolnăviri, oferă de asemenea și alte beneficii importante. De exemplu, vitamina C împreună cu zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, iar vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Un comprimat Molekin® IMUNO Kids conține 80 mg de vitamina C, 10 µg de vitamina D și 2,5 mg de zinc, în vreme ce un comprimat Molekin® IMUNO Junior conține 240 mg de vitamina C, 15 µg de vitamina D și 5 mg de zinc.

Se recomandă administrarea unui comprimat pe zi, dizolvat într-un pahar cu apă. Atenție! Doza zilnică recomandată nu trebuie depășităPentru mai multe informații, puteți accesa www.molekin.ro.

-Publicitate-

Leave a Reply