Rondele pufoase și parfumate, de la Jaffa Bakery

Cine crede că disctracția s-a sfârșit o dată cu vacanța, greșește grav. Au rămas pauzele, pe care le savurăm de-a dreptul. Și le facem atât de dulci cât ne dorim. Și pufoase, parfumate… ca o prăjiturică Jaffa. 

Produsele Jaffa Bakery sunt acum și în România, iar cele două variante, Jaffa Brownie Choco și Jaffa Orange Choco îți oferă o pauză dulce și gustarea preferată. Cum le-aș descrie? 

Ciocolată din abundență și pandispan pufos, Jaffa Brownie Choco este desertul perfect atunci când ți-e poftă de ceva dulce și bun.

Iar notele de citrice și textura pufoasă se contopesc în prăjitura cu portocale Jaffa Orange Choco, făcând-o pur și simplu perfectă! De savurat în pauza pe care o meriți, sau de ronțăit la suetă, cu prietenele. 

Și o poveste: se spune că prăjitura Brownie a apărut din întâmplare în SUA, atunci când un bucătar șef a adăugat foarte multă ciocolată topită în aluatul prăjiturii pe care o pregătea. Acum Brownie este un desert foarte cunoscut și apreciat în întreaga lume, o variantă a acesteia fiind pregătită în aproape orice gospodărie. 

 

 

Compania Jaffa Crvenka a fost înființată într-un mic oraș din Voivodina Crvenka, încă din 1975 și de atunci produce deserturi adorate de toți, indiferent de vârstă. Responsabilitatea Jaffa cea mai mare este să se asigure că deserturile Jaffa păstrează acel sentiment care îți amintește de momentele frumoase și îți readuce zâmbetul pe buze. Produsele Jaffa au avut întotdeauna rolul lor în crearea amintirilor, au fost motivul de a petrece timp cu prietenii și de a crea povești și clipe frumoase împreună.

Leave a Reply