36 de câini și 22 de pisici au fost adoptați în cadrul festivalului RiseUP – Bucharest on the Sky by MachineMan

Parteneriatul dintre asociația „Adoptă, Iubește, Adoră” și festivalul RiseUP – Bucharest on the Sky by MachineMan, a facilitat în perioada 1 și 2 octombrie 2022 adoptarea a 36 de căței și 22 de pisicuțe, anunță Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor din București

La târgul de adopții organizat de ASPA București, pe Insula ÎngerilorLacul Morii, în cadrul evenimentului RiseUP Bucharest on the Sky, s-au înălțat baloanele cu aer cald au fost la înălțime, dar și nivelul de compasiune al participanților pentru animalele fără stăpân. În cele două zile de weekend au fost adoptate 58 de animale de companie de la asociațiile All Souls Rescue Center și Asociatia TNR Capturare Sterilizare Eliberare, care și-au găsit o casă.

 

Iulia Albu, ambasador al festivalului RiseUP – Bucharest on the Sky, a interacționat cu animăluțele prezente la târg și și-a exprimat dorința de a se implica activ și a promova pe viitor cățeii ASPA. Vedeta de televiziune a fost prezentă în cele trei zile pentru a susține aceste cauze și a atrage atenția asupra evenimentului.

Persoanele care au adoptat au primit și cadouri, precum hrană, recompense, jucării și beneficii pentru căței. Hotelul pentru animale de companie Zen Pet Club, situat în strada Toamnei nr. 18, din Bragadiru (zona Prelungirea Ghencea), oferă o ședință gratuită de cosmetică canină pentru toți companionii adoptați în cadrul campaniei. 

Mai mult, organizatorii festivalului RiseUP – Bucharest on the Sky by MachineMan oferă premii tuturor celor care au adoptat animăluțele de companie. Astfel, vor fi organizate ridicări în ancoră în baloanele cu aer cald și toți cei care au acoptat se vor bucura gratuit de acestea. Datele și locația unde vor fi organizate zilele de distracție vor fi anunțate în curând pe paginile oficiale de Facebook și Instagram ale festivalului. Adopţiile continuă în alte zone ale orașului și sunt gratuite, iar animalele prezente la târg sunt sănătoase şi au toate procedurile legale îndeplinite.

 

Leave a Reply