Primul eveniment din seria #Colors al comunității Nu mai Port a fost MOV

Comunitatea – femomen dedicată sustenabilității Nu mai port a sărbătorit culorile într-un cadru exclusivist, la primul eveniment din seria #Colors, MOV. Peste 100 de membre ale comunității s-au întâlnit pentru a socializa într-un cadru informal, trecând de la interacțiunea online la cea offline.

 

Fondată în 2019 și dezvoltată de Claudia Penda Nicolau până la peste 50.000 de membri cu atitudine responsabilă față de mediu, comunitatea a devenit importantă nu doar pentru membrii săi. 

“În cei doi ani de existență a grupului, comunitatea Nu mai Port a devenit un punct de reper în online-ul românesc, un spațiu unde nu doar susținem consumul informat și responsabil, ci și un spațiu unde ne susținem reciproc, unde promovăm antreprenori și business-uri locale, la fel de responsabile și implicate în comunitate ca și noi. De aceea, am decis să ieșim și în offline, să interacționăm și să ne conectăm. Traversăm perioade stresante și pline de neprevăzut, așa că puterea comunității se dovedește a fi foarte importantă. Am ales culoarea #MOV pentru că este vibrantă, energică, plină de surprize, la fel ca și comunitatea noastră”, a precizat Claudia Nicolau-Penda.  

Și pentru că Nu Mai Port este despre un stil de viață în armonie și echilibru – la interior și exterior – participanții la #MOV au putut interacționa și testa câteva branduri românești cu valori similare. Astfel, Sempasi – brand românesc de gadgeturi de beautya prezentat invitatelor dispozitive de înfrumusețare de ultima generație. 
În aromă de lavandă, invitatele au testat produsele NIAVIS – un brand românesc de produse naturiste și organice. De la fulgi de porumb sau de ovăz bio, până la legume deshidratate sau scorțișoară ori sirop de agave, de la unt de arahide și până la ceaiuri aromate, produsele NIAVIS s-au numărat printre vedetele întâlniri.

Odată stabilit echilibrul prin alimentație și îngrijirea pielii, Complice.ro a oferit mostre de momente zen povestind despre experiențele care ne pot schimba viața. Curator de experiențe pentru persoane fizice și companii, Complice.ro este destinația perfectă pentru cei ce își doresc să facă un cadou altfel sau, de ce nu, să iasă din propria zonă de confort încercând o experiență plină de adrenalină – cum ar fi un survol în elicopter deasupra Bucureștiului sau o plimbare cu motocicleta. Evenimentul a fost susținut și de Alura (producător român de genți și încălțăminte din piele naturală), PharmaCare (importator de cosmetice organice și naturale), Perwoll și îndulcit de Uniqueby Andreea Andrei.

Leave a Reply