Monini GranFruttato – câteva picături fac diferența!

Pentru a face față zilelor solicitante, în care organismul are nevoie de orice aport de energie, alimentația contează în mare măsură. Iar modelul pe care tot mai mulți îl urmează este dieta mediteraneană.

Bazată pe alimente cât mai puțin procesate și punând accentul pe ambianța plăcută creată de mesele luate în tihnă, alături de familie și prieteni, alimentația mediteraneană întruchipează o tradiție veche de secole, care ne poate asigura longevitate și vitalitate. Iar în centru acestei diete se află uleiul de măsline extravirgin. 

Un ulei de măsline extravirgin de bună calitate poate asigura succesul dietei, evident, alături de respectarea câtorva principii de bază. Monini Granfruttato are un buchet fructat intens de măsline verzi, complex și elegant, cu trimiteri evidente la migdale verzi proaspete și note florale ample. Pentru a produce acest ulei de măsline extravirgin 100% italian, Dl. Zefferino Monini selectează numai uleiuri produse cu măsline culese puțin mai devreme decât maturarea. Caracterul intens și parfumat îl face ideal pentru utilizări în care doar câteva picături sunt suficiente pentru a pune în valoare cele mai bune preparate.

Gustul distinct, picant se datorează conținutului bogat de polifenoli și anti­oxidanți cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamental în apărarea organismului împotriva îmbătrânirii celulelor. Este recomandat a fi uti­lizat în stare proaspătă pe „bruschetta“, salate sau legume fierte.

Pentru cei care cunosc caracteristicile uleiurilor de măsline extravirgine, mai adaug că are o splendidă culoare verde, cu nuanțe galben auriu, o vâscozitate medie și o aciditate de 0,4%, adică jumătate din limita legală maximă admisă la uleiul de masline extravirgin (0,8%). Dacă alegeți să mâncați cât mai sănătos, puteți adăuga câteva picături de reală savoare preparatelor voastre, cu  Monini GranFruttato. Găsiți aici multă inspirație.  

Leave a Reply