ANSON’S a sărbătorit primul an ȋn România

Compania de modă masculină ANSON’S a sărbătorit un an de prezență pe piața din România, cu magazinul din Sun Plaza Shopping Center, dedicat bărbaților preocupaţi de stilul vestimentar.

Deschis anul trecut în septembrie, conceptul multi-brand din București a fost primul magazinANSON`S din afara Germaniei. Magazinul oferă o experiență unică de cumpărături, printr-o selecţie atentă de produse de calitate. De la articole clasice atemporale și până la ultimele tendințe în modă, clienții pot combina cu ușurință piesele pentru a-și descoperi propriul stil şi a-l adapta contextului personal.

Într-un cadru arhitectural modern care te va inspira în alegerile pieselor favorite, ANSON`S dispune de un spațiu foarte generos în Sun Plaza, acolo unde numeroase branduri internaționale, dar şi propriisunt gata să-ți completeze garderoba de iarnă. HUGO, Boss Black, McNeal, Tommy Hilfiger, Review, Karl Lagerfeld, JOOP!, POLO RALPH LAUREN, GUESS sunt câteva dintre sugestiile ce au fost prezentate/oferite ȋn cadrul evenimentului aniversar.

Pe cele mai cool vibe-uri, armonios ȋmbinate cu acorduri de vioară, Cătălin Cazacu le-a prezentat domnilor ultimele tendinţe ȋn materie de eleganţă şi stil masculin.

Cu o suprafață de aproximativ 1.500 m², o arhitectură modernă, finisaje de înaltă calitate și cu modul său deosebit de prezentare a produselor, magazinul ANSON’S și-a cucerit locul în preferinţele clienților, iar în perioada 21-28 Nov 2022, domnii sunt asteptaţi cu un discount unic de 15% la toată categoria de brand uri internaţionale precum Hugo Boss, Polo Ralph Lauren,Calvin Klein,Tommy Hilfiger si Joop! dar şi la mărcile proprii Jake’s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Gama ANSON’s include îmbrăcăminte pentru orice ocazie – de la o ținută comodă pentru timpul liber,la cea de afaceri, de la costume la accesorii, inclusiv pantofi și îmbrăcăminte sport.

 

ANSON’S este locul în care fiecare bărbat va găsi cu siguranță noi articole preferate care îi subliniază aspectul individual. ANSON’S este membru al grupului Peek & Cloppenburg Düsseldorf și, cu 19 magazine în 15 locații, este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania. ANSON’S oferă clienților săi o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii la modă, pe un spectru ce se întinde de la aspectul tânăr la stilurile clasice. Cu propriul magazin online www.ansons.de, ANSON’S își extinde oferta omnichannel.

Mai multe detalii pe site.

Leave a Reply