Meteor Press a lansat “Doamna Harris cucerește New Yorkul” de Paul Gallico

Meteor Press aduce în casele iubitoarelor de ficțiune cu iz ușor romantic continuarea aventurilor Doamnei Harris, menajera londoneză plină de inițiativă și persuasiune, cartea lui Paul Gallico, Doamna Harris cucerește New Yorkul. 

În vacanța mea de sfârșit de septembrie, în Marea Britanie, urmăream cu imens interes autobuzele pe care se etala în toata splendoarea sa de divă aflată la cea de a doua vârstă, silueta Doamnei Harris. Mi-am dorit mult să văd filmul, am încercat, dar s-a strecurat cumva printre alte activități și nu s-a întâmplat. A rămas totuși speranța că îl voi vedea acasă. 

Acum, primesc vestea apariției continuării aventurilor Doamnei Harris, nostima menajeră londoneză cu care am făcut cunoștință deja înDoamna Harris cucerește Parisul”, dar de această dată la New York.

Promite să fie la fel de incitant, întrucât știm că dacă își pune ceva în minte, e aproape imposibil să nu se  împlinească. Asistată de buna sa prietenă, doamna Harris pornește într-o nouă aventură, una plină de situații ilare și de neprevăzut, însă nu pentru a-și mai cumpăra vreo rochie extravagantă, ci în scopul nobil de a-l găsi pe tatăl lui Henry, un copil orfan, abuzat de familia în grija căreia fusese lăsat, pentru a-i oferi acestuia o viață frumoasă, lipsită de privațiuni.

Cum se descurcă ea în imensitatea metropolei americane, total diferită de Londra, dacă reușește sau nu să dea de urmele tatălui lui Henry, ce trăsnăi mai face în peripețiile ei și de ce surprize are parte, veți afla citind acest roman amuzant, spumos, deconectant, care ne va ajuta să ne detașăm de stresul vieții cotidiene.

Credit foto: Anthony Fabian on tweeter

Leave a Reply