3 soluții PARUSAN® împotriva pierderii difuze a părului

Căderea părului ne îngrijorează întotdeauna, iar când apare ne precipităm să găsim soluții, în funcție de bugetul și priceperea pe care ne bazăm. Tocmai din acest motiv este util să aflăm cauzele căderii părului și să înțelegem când acest lucru este firesc și când ar trebui să acționăm. 

Părul trece, fir cu fir, printr-un ciclu natural complet care are trei etape. Cea mai lungă este etapa anagenă, în care părul crește activ și, deci, este în continuă dezvoltare. Este urmată, apoi, de etapa catagenă, în care firul de păr se află în repaus, pentru ca în cele din urmă să intre în etapa exogenă, în care cade, urmând ca ciclul să fie reluat de un alt fir de păr. Lucrurile stau bine când părul urmează ciclul natural de regenerare, pentru că aceste cicluri sunt normale, iar căderea acelor (în medie) cca. 100-150 de fire de păr zilnic nu este sesizabilă. Lucrurile nu mai stau, însăla fel de bine atunci când căderea părului se produce din cauze precum stresul, unele tratamente medicamentoase, traumatisme fizice sau a aplicării unor forțe de tracțiune asupra scalpului, cum este, de exemplu, prinderea părului în cozi strânse sau împletirea acestuia.

 

Pierderea firelor de păr din alte cauze decât cele naturale, chiar și într-un număr mai mare, la bărbați, este mai ușor de acceptat, în schimb, pentru femei, este un subiect tabu și care nu trebuie acceptat în mod tacit. Mai ales că există soluții cum ar fi, de exemplu, și PARUSAN® Tonic Energizant, două produse dedicate femeilor cu părul rar, care se confruntă cu pierderea lui difuză.

Beneficiile utilizării lor sunt acelea că stimulează circulația la nivelul scalpului, favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive și reduce căderea părului, accelerând faza de creștere a acestuia.

Șamponul Stimulator PARUSAN® și Tonicul Energizant PARUSAN® sunt concentrate de nutrienți care asigură în mod direct aprovizionarea cu substanțe nutritive a scalpului și a rădăcinii firului de păr. Pe lângă numeroasele ingrediente de calitate superioară (biotină, l-arginină, vitamina E), conțin suplimentar un extract conceput special care reduce căderea părului și accelerează semnificativ creșterea acestuia. Tonicul se folosește după spălarea părului cu șamponul stimulator, aplicându-se prin masarea pielii capului; nu se clăteşte, se lasă să se usuce.

Pentru un tratament corect, complet și eficient se recomandă ca, de două-trei ori pe săptămână, împreună cu șamponul stimulator și tonicul energizant, să se folosească și PARUSAN®Tratament Intensiv. Acesta îngrijește părul uscat și deteriorat, conferă mai mult volum și strălucire, permițând totodată o pieptănare ușoară.

PARUSAN® Tratament Intensiv pentru păr cu formula testată și dovedită PARUSAN®,conține ulei prețios de jojoba și semințe de struguri, hrănind și hidratând părul în profunzime și conferindu-i mai multă suplețe și strălucire, fără a-l îngreuna sau îngrășa. Pentru mai multe informații, puteți accesa https://parusan.ro/.

Leave a Reply