Aspasia® Collagen Beauty, fiola zilnică pentru o piele fără cusur

Pielea, învelișul nostru prețios, este un organ viu, cel mai mare al corpului omenesc. Reprezintă un ecosistem care interacționează permanent cu mediul, fiind constant supusă stresului intern și extern. Lafel ca tenul, are nevoie de atenție și îngrijire permanentă, care să vină și din interior, nu doar din afară. 

Sunt mai multe caracteristici care definesc pielea sănătoasă, iar nivelul de elasticitate a acesteia este unul dintre acestea. Responsabil de acest aspect este colagenul, o moleculă proteică ce se găsește în corp în mod natural, dar concentrată în special în oase, mușchi, piele și tendoanereprezentând aproximativ 30% din totalul proteinelor necesare. Atunci când colagenul lipsește din corp, acest lucru se vede și se simte: pielea este lăsată și uscată, apar problemele articulare, inflamația musculară, osteoporoza și artrita. Da, este adevărat că, pe măsura înaintării în vârstă,depozitul de colagen este epuizat, dar diminuarea acestuia începe din tinerețe (începând chiar cu vârsta de 20 de ani) și este grăbită de factori precum fumatul, expunerea la razele ultraviolete și stresul oxidativ.

Pentru a păstra elasticitatea pielii și aspectul ei sănătos cât mai mult timp, atunci, cu siguranță, va trebui să începi administrarea de colagen. Află, în plus, că beneficiile acestuia nu se reduc doar la sănătatea pielii, ci și a părului, unghiilor, dinților, la sănătatea ficatului, la stimularea metabolismului și masei musculare și la asigurarea unei protecții cardiovasculare.

Dar ne întoarcem la piele și la nevoile ei. Și la formele sub care îi putem satisfice aceste nevoi.

 

Aspasia® Collagen Beauty (flacoane unidoză) conține un cocktail de substanțe nutritive care îi mențin elasticitatea și sănătatea, dar totodată completează și dieta cu ceea ce este necesar pentru ca pielea să aibă un aspect normal. Un singur flacon de Aspasia® Collagen Beautyconține colagen hidrolizat, vitamina C, acid hialuronic, vitamina E, zinc și biotină.

Dacă despre rolul colagenului ai aflat deja, pentru formarea normală a colagenului este necesară vitamina C (în plus, contribuie și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, ceea ce reușește să facă și vitamina E), acidul hialuronic este un hidratant biologic al pielii și biotina și zincul contribuie la menținerea sănătății ei.

Modul de administrare este simplu și plăcut: se consumă o fiolă buvabilă Aspasia® Collagen Beauty pe zi, de preferat seara, ca atare sau diluată în 100 ml de apă, ceai sau orice alt lichid. Pentru mai multe informații, puteți accesa https://aspasiabeauty.ro/.

Leave a Reply