La Sabon, sărbătorile continuă cu reduceri incredibile!

La Sabon, sărbătorile aduc reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse,  printre care sigur se numără și preferatele tale, sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată. 

Până pe 15 ianuarie Sabon ne așteaptă să ne răsfățăm cu reduceri de până la 50%, în baza cardului de fidelitate Royal Passport.  Cei ce încă nu deții unul, îl pot achiziționa odată cu produsele și beneficiază pe loc de oferte.

Iată ce surprize frumoase ne așteaptă, mai este timp să ne bucurăm de prețuri irezistibile la o selecție de produse și cadouri, inclusiv cele din colecția de Crăciun. 

Produse Last Chance

Sunt produse ce trebuie să facă loc noilor colecții și sunt oferite cu discount de rămas bun. Pentru cei ce le îndrăgesc, este momentul optim să le ducă acasă. 

Produse din colecția de sărbători în ediție limitată

Ultimele bucăți din colecția Sabon în ediție limitată sunt disponibile  la prețuri atractive, așa că nu trebuie ratată ocazia de a savura o aromă absolut delicioasă – Blush Gourmand – cu care, din păcatenu ne vom mai întâlni pe viitor. 

Produse legendare cu discount legendar

Ai vrut dintotdeauna să încerci bestseller-ele Sabon, dar… ceva te-a oprit? Profită azi de promoțiile la ulei de duș, cremă de corp și scrub de corp din selecția de Winter Sale și fă-ți o bucurie!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply