Bellbiotin, pentru frumusețe susținută din interior

Cred că nu mai este un secret că nu există șampon, mască, tratament, ulei sau alte produs pentru păr, care să facă minuni. Există doar produse potrivite fiecărui tip de păr și nevoilor acestuia, unele conținând ingrediente naturale, cât mai sănătoase și fără efecte nocive. Dacă reușești să le găsești pe cele potrivite părului tău, să le folosești corect, atunci te bucuri de frumusețea si sănătatea podoabei capilare. Dar poți acționa și din interior. 

Dar părul, ca orice țesut viu, trebuie hrănit din interior. Keratina este proteina de bază, elementul principal de construcție al matricei părului, iar Biotina (vitamina B7, vitamina H sau, mai simplu, vitamina frumusețiiconține în structura sa molecule de sulf activ care stimulează producția de keratină.

Să îi furnizezi organismului, prin dietă, un aport corect de Biotină, poate fi de cele mai multe ori dificil. Când nivelul de Biotină nu este cel optim, acest lucru este trădat de aspectul părului, care devine subțire, unghiile devin fragile si putem observa o inflamație a pielii în jurul ochilor, nasului și gurii. Administrarea unui supliment este salutară, acesta oferind un sprijin complementar pentru ca organismul să beneficieze de o doză constantă de Biotină.

Comprimatele Bellbiotin conțin, pe lângă Biotină, și alte ingrediente care contribuie la sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor: Keratină, extract de Arugula, de Coada-calului și de Ardei iute. Arugula este bogată în vitaminele A și C, amândouă fiind esențiale frumuseții și sănătății părului și pielii, iar ardeiul iute vine să completeze cu aportul său de antioxidanți și capsaicină. În ceea ce privește extractul de Coada-calului, aceasta este o plantă cu un conținut bogat de siliciu, microelement cu uriașe beneficii pentru păr și unghii, la care se adaugă cel de vitamina C și flavonoide.

Frumusețea părului, a pielii și a unghiilor stă la numai un comprimat Bellbiotin pe zi distanță, vitaminele și nutrienții conținuți de acest produs făcând diferența.

 

 

Leave a Reply