Deserturi gustoase, alegeri sănătoase: LINO LADA

Plăcerea copiilor de a mânca dulciuri este pusă de cercetători pe seama asocierii cu laptele matern, care este bogat în zaharuri. Acest fapt ar face zadarnice eforturile părinților de a evita consumul de ciocolată, cremă de ciocolată, înghețată sau bomboane. Este pur și simplu în natura lor! 

De aceea, se recomandă limitarea consumului de produse zaharoase la 8 – 10% din necesarul caloric zilnic și nu interzicerea lor cu desăvârșire. În cazul copiilor care practică sporturi solicitante sau care se pregătesc pentru examene aportul de zaharuri poate fi depășit.

Și mai important este să învățăm copii să facă alegeri bune și alegeri sănătoase. Deserturi pot fi atât gustoase cât și o necesară sursă de energie, de vitamine și minerale. Tuturor acestor condiții le corespund gama de creme tartinabile Lino Lada.

Cu lapte integral, cu alune fine, bogată în calciu, atât de necesar oaselor și dinților copilului, Lino Lada Lapte este un desert ideal pentru micii campioni, pentru cei care fac sport, pentru cei care își consumă energia și au nevoie de o refacere a rezervei.

Lino Lada cu alune de pădure se evidențiază prin raportul perfect între alune atent alese, care sunt o sursă naturală de vitamina E, și cacao, un produs bogat în vitamine și minerale care merge de minune alături de un pahar de lapte, o sursă importantă o sursă de calciu, fiind alegerea ideală pentru un mic dejun delicios și hrănitor.

Lino Lada Duo este produsă din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, care sunt o sursă excelentă de minerale și vitamine. Cacao – bogată în antioxidanți și laptele – bogat în calciu, fac și în acest caz o pereche perfectă pentru copilul dornic de noi aventuri în fiecare zi.

Sub capacul borcanului cu cremă Lino Lada Cocos se ascunde o aventură exotică. Laptele, alunele de pădure de cea mai bună calitate și făina de nucă de cocos realizează o combinație irezistibilă, fără gluten, care va încânta atât copiii cât și adulții. Iar călătoria spre partea dulce a lumii poate începe chiar de la prima lingură de cremă tartinabilă savurată direct din borcan.

Ultimul, dar nu cel din urmă, „diamantul colecției”, produsul premium pentru ocaziile speciale: Lino Lada Gold. Cu alune de pădure mărunțite și coapte, într-un echilibru perfect cu conținutul de cacao, într-o prăjitură festivă sau pur și simplu într-o clătită banală sau pe înghețată, această cremă tartinabilă este memorabilă!

Leave a Reply