Mărțișorul lui Morar, un podcast cu Marta de la Biz

Mihai Morar aduce în fața publicului „Fain & Simplu”, la început de martie, povestea unei femei de-o putere inimaginabilă, Doamna de fier care a învins cancerul și falimentul, Marta de la Biz.

Marta de la Biz, cum o cunoaște multă lume, este fata care a intrat în presă în anii ’90 ca să facă practică la facultate. De acolo până la a deține celebra revistă Biz e cale lungă, dar mai ales o poveste de viață despre încredere, repere corecte și dragoste pentru ceea ce faci.

Podcastul este despre povestea de viață a Martei, secretele ei de business , inclusiv despre ce este vorba în prima ei carte. Cum a reușit să reînvie o revistă falimentară într-o piață care s-a mutat în online, să învingă cea mai teribilă boală – cancerul – și să creadă mai departe în misiunea ei, afli astăzi, la Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

„Doaman de fier, care a învins cancerul și falimentul. În preajma Săptămânii Femeii, vă prezint, la Fain&Simplu povestea Martei de la Biz, femeia care nu s-a oprit niciodată din muncă. Nici măcar atunci când a primit diagnosticul de cancer. Nici măcar când era neplătită de 6 luni și revista la care lucra a dat faliment: s-a împrumutat, a cumpărat revista și a luat-o din nou de la “minus zero”. Vedeți acest podcast pe Youtube, ascultați-l pe Spotify, Google sau Apple Podcasts. Și, dacă vreți să citiți o poveste brutal de sinceră, comandați cartea “Marta de la Biz”, pe care invitata mea a scris-o împreună cu Diana Cosmin, este îndemnul lui Mihai Morar, relizatorul podcastului „Fain & Simplu”.

 

Leave a Reply